ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΜΕΓΕ Αναλυτική Παρουσίαση του WISC – V στους ψυχολόγους μέλη του ΙΜΕΓΕ και ΠΟΣΕΕΠΕΑ 18/5/2018 Αθήνα - NEWSEAE.GR

ΙΜΕΓΕ WISK V 18.05.2018 ΑΘΗΝΑΤο Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε. σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο ΜΟΤΙΒΟ διοργανώνει την Παρασκευή 18 Μαΐου, 18.00 - 20.00 ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ WISC - V από την καθηγήτρια Ψυχολογίας κ. Αριάνδη Στογιαννίδου, στους ψυχολόγους μέλη του Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε. καθώς και στους ψυχολόγους μέλη της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, στην αίθουσα σεμιναρίων του εκδοτικού οίκου ΜΟΤΊΒΟ (Καλλιδρομίου 89, Εξάρχεια, Αθήνα), με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή!

Η Αριάδνη Στογιαννίδου, είναι Καθηγήτρια Διαγνωστικών Μεθόδων και Συμβουλευτικής στο Τμήμα Ψυχολογίας του ΑΠΘ, PhD Clinical & School Psychology, Hofstra University USA και Επιστημονική Υπεύθυνη της Ελληνικής Έκδοσης του WISC-V.

ΑΙτηση Συμμετοχής στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.)
Πανεπιστημίου 59 Αθήνα Τ.Κ. 105 64
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!