ΠΔΕ Νοτίου Αιγαίου: Αλλαγή προτιμήσεων υποψηφίων Αναπληρωτών ΕΕΠ/ΕΒΠ - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΠΔΕ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΠΗ 200

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ιούνιος 29, 2018

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει τους υποψήφιους  αναπληρωτές Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ),  που έχουν υποβάλει αίτηση στην Π.Δ.Ε. Νοτίου Αιγαίου με βάση την αριθμ. πρωτ. 56267-E4-5/4/2018 πρόσκληση του ΥΠ.Π.Ε.Θ, ότι σε περίπτωση που το επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να επικαιροποιήσουν τις προτιμήσεις τους σε Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ή ΚΕ.Δ.Δ.Υ που ανήκουν στην ΠΔΕ Νοτίου Αιγαίου,

από Δευτέρα 2/7/2018  έως Παρασκευή 13/7/2018.

Επισημαίνουμε ότι για τους υποψήφιους που δεν επιθυμούν να αλλάξουν τις προτιμήσεις τους στο διάστημα από 2-7-2018 έως 13/7/2018, ισχύουν οι προτιμήσεις της αρχικής αίτησης.

Οι δηλώσεις τοποθέτησης σε συγκεκριμένα σχολεία θα γίνουν μετά την κατανομή των πιστώσεων και θα υπάρχει ενημέρωση για τη διαδικασία αυτή μέσω της ιστοσελίδας της ΠΔΕ Νοτίου Αιγαίου (www.naigaiou.pde.sch.gr)

Για την επικαιροποίηση των προτιμήσεων θα πρέπει να κατατεθεί η συνημμένη Υπεύθυνη Δήλωση στην Π.Δ.Ε. Νοτίου Αιγαίου από την Δευτέρα 2/7/2018  έως και την Παρασκευή 13/7/2018  με τους εξής τρόπους:

    • αυτοπροσώπως στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου (Ομήρου 15 & Εστίας 2, Σύρος)
    • από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο του/της υποψήφιου/ας, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή
    • ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή με σφραγίδα ταχυδρομείου έως και 13-7-2018, στην ταχυδρομική διεύθυνση:

Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Νοτίου Αιγαίου

Ομήρου 15 & Εστίας 2

ΤΚ: 84100  Σύρος

    • μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Εάν επιλεγεί αυτός ο τρόπος θα πρέπει η Υπεύθυνη Δήλωση να έχει πρωτότυπη υπογραφή, δηλαδή θα πρέπει να εκτυπωθεί, να υπογραφεί και να σκαναριστεί πριν σταλεί με email. Κατόπιν να σταλεί και ταχυδρομικώς η πρωτότυπη υπεύθυνη δήλωση.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ 2018-2019


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!