ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας: Επικαιροποίηση δήλωσης προτίμησης, υποψηφίων αναπληρωτών ΕΕΠ & ΕΒΠ, σχ. έτους 2018-2019 - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 450

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λαμία, 29-06-2018

Θέμα: «Επικαιροποίηση δήλωσης προτίμησης, εφόσον το επιθυμούν, υποψηφίων αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σχολικού έτους 2018-2019».

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 56267/Ε4/05-04-2018 (ΦΕΚ 1284/τ.Β΄/11-04-2018) εγκύκλιο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. καλεί τους υποψήφιους αναπληρωτές Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σχολικού έτους 2018-2019, εφόσον επιθυμούν να
επικαιροποιήσουν τη δήλωση προτίμησης για πρόσληψη σε μια ή περισσότερες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ή Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας να υποβάλουν εκ νέου δήλωση προτίμησης.

Διευκρίνιση: Επειδή οι θέσεις του Ε.Ε.Π. και του Ε.Β.Π. είναι ενιαίες για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν, εφόσον επιθυμούν, σε μία προτίμηση όλες τις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και ΚΕ.Δ.Δ.Υ.
σε επίπεδο Νομού.

Η υποβολή της δήλωσης προτίμησης, όσον υποψηφίων το επιθυμούν, δύναται να υποβληθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών που αρχίζει από 02-07-2018, ημέρα Δευτέρα μέχρι και 13-07-2018, ημέρα Παρασκευή, αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη αποστολή, είτε με φαξ στο 2231066167.

Η επικαιροποίηση των προτιμήσεων θα εμφανιστεί με την ανάρτηση των οριστικών πινάκων.

Επισυνάπτεται υπόδειγμα δήλωσης προτίμησης.

Το Δελτίο Τύπου

Υπόδειγμα της Δήλωσης Προτίμησης


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!