ΠΔΕ Αττικής Τοποθετήσεις Αναπληρωτών ΕΒΠ & Λειτουργικά κενά ΕΒΠ - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΙΤΛΟΣ

Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής

1)ΝΕΟ! ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ του κλάδου Ε.Β.Π. (ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ) σε ΣΜΕΑΕ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

2/5/2018
Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής ανακοινώνεται η τοποθέτηση προσωρινών αναπληρωτών Ε.Β.Π. (ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ) σε ΣΜΕΑΕ.
Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝ. ΤΣΟΧΑ 15-17, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 03-05-2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ (ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ) ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΒΠ


2) NEO! ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΒΠ σε Σχολεία Γενικής Εκπαίδευσης ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Aπό την Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αττικής ανακοινώνονται οι προσλήψεις προσωρινών αναπληρωτών από τον κλάδο ΔΕ1 Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σε σχολικές μονάδες Γενικής Εκπαίδευσης.
Καλούνται οι υποψήφιοι/ες τα ονόματα των οποίων αναφέρονται στο συνημμένο πίνακα να ενημερωθούν για:
1) τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία καλείται για πρόσληψη (συνημμένο αρχείο excel 1)
2) τα αναλυτικά κενά ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης (συνημμένο αρχείο excel 2)
και ακολούθως να συμπληρώσουν:
Α) την αίτηση τοποθέτησης (συνημμένο αρχείο word 1)
Β) την Υπεύθυνη Δήλωση (συνημμένο αρχείο word 2)
Σημειώνουμε ότι όσοι καλούνται για πρόσληψη μπορούν να δηλώσουν ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΤΥΠΩΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 02-05-2018 μέχρι και ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 03-05-2018 και ώρα 11.00 π.μ.
ΣΑΣ ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ότι οι υποψήφιοι προς πρόσληψη θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρικές γνωματεύσεις από παθολόγο ή γενικό ιατρό και ψυχίατρο την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας καθώς και φωτοτυπίες αυτών.
•   ΕΒΠ ΑΙΤΗΣΗ 2018

•    ΚΕΝΑ ΕΒΠ 02-05-2018

•   ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΒΠ

•   ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 2018


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!