ΠΔΕ Αττικής Υποβολή αιτήσεων υποψηφίων αναπληρωτών ΕΕΠ - ΕΒΠ και Οδηγίες για την Αίτηση προς ΙΕΠ 2018 - NEWSEAE.GR

ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΙΤΛΟΣ

ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

1)ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ - ΕΒΠ 2018-2019

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΕΕΠ & ΕΒΠ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Καλούνται οι υποψήφιοι/ες αναπληρωτές/τριες από τους κλάδους του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. που ενδιαφέρονται να προσληφθούν στην Αττική και κατέχουν τα τυπι­κά και ουσιαστικά προσόντα για πρόσληψη σε Δομές της Ειδικής Αγωγής (Σ.Μ.Ε.Α.Ε, ΚΕ.Δ.Δ.Υ., Ε.Δ.Ε.Α.Υ.) και σε σχολικές μονάδες Γενικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.) Αττικής

από 16 έως και 27 Απριλίου 2018

αποστέλλοντάς τις αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αν. Τσόχα 15-17, Αμπελόκηποι, Αθήνα, ΤΚ 11521

Στον φάκελο πρέπει να αναγράφεται ευκρινώς το ονοματεπώνυμο του/της υποψηφίου/ας καθώς και ο κλάδος (Ε.Β.Π., ΠΕ21, ….)

Η σφραγίδα του ταχυδρομείου πρέπει να διακρίνεται καθαρά και να φέρει ημερομηνία μέχρι και 27/04/2018.
Επισημαίνεται  ότι οι υποψήφιοι/ες αναπληρωτές/τριες έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την ορθή συμπλήρωση της αίτησής τους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σχετική εγκύκλιο. Η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τη διαγραφή του/της υποψηφίου/ας  από τους πίνακες ή την απόλυσή του/της, εφόσον έχει προσληφθεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

    Όλοι/ες οι υποψήφιοι/ες (είτε υποβάλλουν αίτηση για πρώτη φορά, είτε είναι ήδη εγγεγραμμένοι/ες στους πίνακες της ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ) θα υποβάλουν μαζί με την αίτηση-δήλωση προτιμήσεών τους και όλα τα δικαιολογητικά, όπως αυτά ορίζονται στην εγκύκλιο.
    Προκειμένου να κριθεί η συνάφεια των μεταπτυχιακών ή διδακτορικών τίτλων σπουδών των υποψηφίων από το ΙΕΠ,

α) οι υποψήφιοι/ες που υποβάλλουν για πρώτη φορά προς εξέταση μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο οφείλουν να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τη συνημμένη αίτηση προς το ΙΕΠ μέσω της ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ, συνοδευόμενη από τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή, (ΠΡΟΣΟΧΗ: σαρωμένα σε αρχεία pdf, όχι φωτογραφίες και αποθηκευμένα σε CD/DVD-δείτε την Ανακοίνωση με οδηγίες).

β) οι υποψήφιοι/ες που σε προηγούμενη κρίση της επιτροπής του ΙΕΠ δεν έλαβαν θετική απόδοση συνάφειας, έχουν δικαίωμα να αιτηθούν προς το ΙΕΠ μέσω της ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ, εκ νέου την εξέταση της συνάφειας συμπληρώνοντας τη συνημμένη αίτηση εφόσον προσκομίζουν συμπληρωματικά στοιχεία.

γ) οι υποψήφιοι/ες που σε προηγούμενη κρίση της επιτροπής του ΙΕΠ έλαβαν θετική απόδοση συνάφειας είτε στον κλάδο απασχόλησης είτε στην ΕΑΕ, δεν χρειάζεται να υποβάλουν εκ νέου αίτηση προς το ΙΕΠ.

δ) οι υποψήφιοι/ες που κατά την περσινή χρονιά ήταν εγγεγραμμένοι/ες στους πίνακες κατάταξης άλλων ΠΔΕ και είχαν λάβει θετική απόδοση συνάφειας από το ΙΕΠ, δεν χρειάζεται να υποβάλουν εκ νέου αίτηση προς το ΙΕΠ, αλλά να αναφέρουν στην αίτησή τους την ΠΔΕ αρχικής κατάθεσης της αίτησης και το έτος που έλαβαν τη συνάφεια από το ΙΕΠ (2016-17 ή 2017-2018), έτσι ώστε η ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ να αναζητήσει την απόδοση συνάφειας από την αντίστοιχη ΠΔΕ.

Επισημαίνεται ακόμα ότι όσοι/ες προσλήφθηκαν ως αναπληρωτές/τριες κλάδων Ε.Ε.Π ή Ε.Β.Π. από την ΠΔΕ Αττικής κατά το διδακτικό έτος 2017-2018 και υποβάλλουν εκ νέου αίτηση στην ΠΔΕ Αττικής, δεν χρειάζεται να προσκομίσουν την αντίστοιχη βεβαίωση προϋπηρεσίας, καθώς αυτή θα αναζητηθεί εκ μέρους μας από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης αρμοδιότητάς μας. Οι υποψήφιοι/ες, όμως, οι οποίοι/ες έχουν προσληφθεί ως αναπληρωτές/τριες από άλλες Περιφερειακές Διευθύνσεις οφείλουν να την επισυνάψουν στην αίτησή τους.

Επισυνάπτονται:

    Πρόσκληση (ΥΑ 56267/Ε4/5-4-2018 ΑΔΑ: ΨΩΙΘ4653ΠΣ-1Ω1)
    ΦΕΚ Πρόσκλησης (1284/τ.Β'/11-4-2018)
    Αίτηση ΕΕΠ 2018
    Αίτηση ΕΒΠ 2018
    Αίτηση ΙΕΠ 2018

2)Οδηγίες για την Αίτηση προς ΙΕΠ 2018

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
(ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΕΠ) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ - ΕΒΠ 2018-2019

Οι ενδιαφερόμενοι που θα υποβάλλουν αίτηση προς το ΙΕΠ θα πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλλουν σε ξεχωριστά αρχεία pdf τα ακόλουθα μέσα στο CD/DVDπου θα καταθέσουν:
•    Πτυχίο ως ξεχωριστό αρχείο pdf και όχι μεγαλύτερο από 3000kb ή 3mb!
•    Αναλυτική βαθμολογία του τμήματος που τελείωσαν ως ξεχωριστό αρχείο pdf και όχι μεγαλύτερο από 3000kb ή 3mb!
•    Το πρόγραμμα σπουδών ως ξεχωριστό αρχείο pdf και όχι μεγαλύτερο από 3000kb ή 3mb!

Επιπλέον (για όσους αφορά) σε ξεχωριστά αρχεία pdf τα ακόλουθα μέσα στο ίδιο CD/DVDπου θα καταθέσουν
•    Σε περίπτωση ξενόγλωσσου πτυχίου η μετάφραση ως ξεχωριστό αρχείο pdf και όχι μεγαλύτερο από 3000kb ή 3mb!
•    Σε περίπτωση ξενόγλωσσου πτυχίου η μετάφραση της αναλυτικής βαθμολογίας ως ξεχωριστό αρχείο pdf και όχι μεγαλύτερο από 3000kb ή 3mb!
•    Σε περίπτωση ξενόγλωσσου πτυχίου η μετάφραση του προγράμματος σπουδών ως ξεχωριστό αρχείο pdf και όχι μεγαλύτερο από 3000kb ή 3mb!
Επιπλέον στοιχεία που μπορεί να έχουν οι υποψήφιοι υποβάλλονται όλα μαζί σε ένα pdf όχι μεγαλύτερο από 8000kb ή 8mb!


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!