ΠΔΕ Αν. Μακεδονίας-Θράκης ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για την κλήρωση σχετικά με την σειρά κατάταξης στον πίνακα υποψήφιων αναπληρωτών ΕΒΠ - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΠΔΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ www. newseae.gr 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για την κλήρωση σχετικά με την σειρά κατάταξης στον πίνακα υποψήφιων αναπληρωτών ΕΒΠ Αν. Μακεδονίας - Θράκης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας - Θράκης γνωστοποιεί ότι στο πλαίσιο της διαδικασίας ένταξης των υποψηφίων αναπληρωτών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) στους Οριστικούς Πίνακες Αναπληρωτών του κλάδου ΕΒΠ ΔΕ01 για πρόσληψη κατά το διδακτικό έτος 2018 - 2019:

Στην Κομοτηνή 23 Ιουλίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί κλήρωση σχετικά με την σειρά κατάταξης στον πίνακα υποψήφιων αναπληρωτών ΕΒΠ Αν. Μακεδονίας – Θράκης, των υποψηφίων αναπληρωτών Ε.Β.Π. οι οποίοι συγκέντρωσαν τον ίδιο αριθμό μορίων, σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ΄ αριθμ. 56267/Ε4/05-4-2018 «Πρόσκληση υποψηφίων για πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων από τους κλάδους Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και αναπληρωτών από τον κλάδο ΔΕ1 Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για α) Τις δομές της ειδικής αγωγής (ΣΜΕΑΕ), ΚΕΔΔΥ, ΕΔΕΑΥ), β) Για την εξειδικευμένη υποστήριξη μαθητών με αναπηρία ή / και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που φοιτούν σε σχολικές μονάδες της Γενικής Εκπαίδευσης και γ) για την άσκηση καθηκόντων σε σχολικές μονάδες Γενικής και Επαγγελματικής εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2018-2019» Υπουργικής Απόφασης. Επειδή συμπεριλαμβάνεστε στους υποψήφιους που ισοβάθμησαν, προσκαλείστε να παρευρεθείτε, εφόσον το επιθυμείτε, στα γραφεία της υπηρεσίας, (τέρμα Σισμάνογλου, Κομοτηνή).

ΠΔΕ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!