Εγκύκλιος 9/7/2019 Συνέχιση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για τις μεταθέσεις ΕΕΠ & ΕΒΠ | Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης (2)

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

H προϊστάμενη της Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Παιδείας εξέδωσε στις 9/7/2019 Εγκύκλιο με θέμα: ''Συνέχιση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για τις μεταθέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ)''

Η Εγκύκλιος αναφέρει:

Σύμφωνα με τις παρ. 1 & 2 του άρθρου 28 του Ν. 2190/1994 (ΦΕΚ 28 Α΄) και κατόπιν της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης, η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για τις μεταθέσεις των μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ το σχολικό έτος 2018-19 συνεχίζεται από την Τετάρτη 10 Ιουλίου έως και την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 και ώρα 15.00΄ μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr).

Επιπλέον σε συνέχεια του αριθ. πρωτ. 92686/Ε4/7-6-2019 εγγράφου μας, σας διαβιβάζουμε ανακοινοποιημένο τον τελικό πίνακα με τις κενές οργανικές θέσεις στις ΣΜΕΑΕ και στα ΚΕΣΥ για τις μεταθέσεις.

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας και την ενημέρωση των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ.

Γεν. Δ/νση Εκπ/κού Πρ/κού Π.Ε. & Δ.Ε.
Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΔΟΚΟΥ

PDF 150.150

 

 

Δείτε εδώ την Εγκύκλιο


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!