Χρυσός ο Πολυχρονίδης στο Ευρωπαϊκό Boccia Regional Open 2018 της Μαδρίτης, χάλκινος ο Κυπριώτης - NEWSEAE.GR

Η Ελληνική Ομάδα στο Boccia Regional Open 2018Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης στην κατηγορία BC3 και ο Χρήστος Κυπριώτης στην BC1 ήταν οι πρωταγωνιστές των ελληνικών μεταλλίων στα ατομικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Boccia Regional Open 2018 που φιλοξενείται στην Μαδρίτη, στο στάδιο Área Deportiva Juan Carlos I.

Ο Πολυχρονίδης με απολογισμό επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ ο Κυπριώτης κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο με τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες.

Ο αθλητής των Αετών Αθήνας, στη φάση των ομίλων νίκησε κατά σειρά 6-2 την Άννα Ντέντα, 6-1 τον Βέλγο Ντεν Μπράντεν, 7-1 την Λαμπερέχτς από το Βέλγιο και 10-0 τον Ισπανό Πόνσε. Στα προημιτελικά νίκησε 8-0 τον Αντράντε από την Πορτογαλία, στα ημιτελικά 7-0 τον Κίλισεν από το Βέλγιο, ενώ στον τελικό επικράτησε 8-0 του Βρετανού ΜακΚόουαν.

Ο αθλητής του Τυρταίου στη φάση των ομίλων νίκησε κατά σειρά 3-2 τον Οσόριο από την Πορτογαλία, 12-0 τον Στίβενσον από την Μ. Βρετανία και 6-2 τον Ντροστ από την Ολλανδία. Στα ημιτελικά ηττήθηκε 5-2 από τον Βρετανό Σμιθ, για να επιστρέψει στις νίκες στον αγώνα για την 3η θέση, επικρατώντας 7-2 του Ισπανού Σεγκάρα.

Μία... ανάσα από τα μετάλλια των κατηγοριών BC1 και BC2, έφτασαν οι Παναγιώτης Σουλάνης και Αλέξανδρος Παπαδάκης αντίστοιχα. Ο Σουλάνης κατέλαβε την 5η θέση και ο Παπαδάκης την 6η.

Η τελική κατάταξη των Ελλήνων στα ατομικά:
BC1
3η θέση: Χρήστος Κυπριώτης
5η θέση: Παναγιώτης Σουλάνης
12η θέση: Διονυσία Τσακίρη
BC2
6η θέση: Αλέξανδρος Παπαδάκης
BC3
1η θέση: Γρηγόρης Πολυχρονίδης
9η θέση: Κωνσταντίνος Μασούρας
14η θέση: Άννα Ντέντα
BC4
9η θέση: Νίκο Βασίλη
12η θέση: Χρυσή Μόρφη Μέτζου

H απονομή μεταλλίων θα γίνει το Σάββατο.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για τις επιτυχίες τους που δίνουν σε όλους μας, εξαιρετικό παράδειγμα ήθους δύναμης και αγωνιστικότητας .
Καλή συνέχεια !!!


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!