Εορταστικό Παζάρι Παραμονή Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία στο Χατζηπατέρειο ΚΑΣΠ 2/12/2018 | Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

 ΠΑΖΑΡΙ ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ ΚΑΣΠ 02.12.2018

Το Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας - Κέντρο Αποκατάστασης Σπαστικών Παιδιών-Χατζηπατέρειο, διοργανώνει εκδήλωση με σκοπό την ενίσχυση του έργου του «Χατζηπατέρειου» Κέντρου Αποκατάστασης και Στήριξης Παιδιού - Κ.Α.Σ.Π. στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία θα πραγματοποιηθεί «ΕΟΡΤΑΣΤ/ΚΟ ΠΑΖΑΡΙ» στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, από τις 10 ττ.μ. έως 5 μ.μ. (Πλούτωνος και Ηροδότου 1, Μεταμόρφωση Αττικής, 14451).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να δωθεί η ευκαιρία σε παλιούς και νέους φίλους να το επισκεφθούν, να περάσουν ευχάριστα και να βοηθήσουν με την παρουσία τους και πς αγορές τους, το έργο του.

Η Γιορτή, θα περιλαμβάνει ΑΓΟΡΑ με ποικίλα είδη (ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη σπιτιού, παιχνίδια, βιβλία, γλυκά, ποτά, κ.ά.) σε χαμηλές τιμές, ΛΑΧΝΟ, ΚΑΦΕ και πολλές ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.

Το «Χατζηπατέρειο» Κ.Α.Σ.Π. συμπληρώνει φέτος 45 χρόνια καταξιωμένης πορείας στο χώρο της αποκατάστασης παιδιών με κινητική αναπηρία και άλλες δυσκολίες, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες σ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, δωρεά της οικογένεια Ι.Κ. Χατζηπατέρα.

Είναι πρόγραμμα του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας, κοινωφελούς μη κερδοσκοπικού Οργανισμού, Ν.Π.Ι.Δ. και εποπτεύεται από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας. Οι πόροι του προέρχονται από μικρή επιχορήγηση της Περιφέρειας Αττικής, τον ΕΟΠΥΥ που καλύπτει τα νοσήλια όσων παιδιών είναι ασφαλισμένα και από δωρεές και χορηγίες.

Με τα έσοδα του αισθητά μειωμένα και αβέβαια τα ιελευταία χρόνια, το Κέντρο χρειάζεται περισσότερο από ποτέ την στήριξη και την αλληλεγγύη όλων μας και την πλαισίωσή του από ανθρώπους καλής θέλησης προκειμένου να συνεχισθεί η μεγάλη του προσφορά.

Πληροφορίες

Τηλέφωνα: 210 2826913 & 210 2825622
Fax:210-2812782
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σελίδα στο Facebook

Χάρτης


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!