Αρχική » ΠΔΕ Αττικής: Τοποθετήσεις αναπληρωτών κλάδου ΠΕ30 ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 2019-2020 | NEWSEAE.GR

ΠΔΕ Αττικής: Τοποθετήσεις αναπληρωτών κλάδου ΠΕ30 ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 2019-2020 | NEWSEAE.GR

Αττικής
 
 Αττικής
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019

ΝΕΟ! ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ30 ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ, ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής ανακοινώνονται οι τοποθετήσεις προσωρινών αναπληρωτών κλάδου ΠΕ30 ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ σε Υποστηρικτικές Δομές, ΣΜΕΑΕ και στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΚΟ 

(Διευκρινίζουμε ότι έχει γίνει τροποποίηση των κενών στα 1ο και 2ο ΚΕΣΥ   Β ΑΘΗΝΑΣ κατόπιν σχετικής πρότασης του ΠΥΣΕΕΠ) 

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝ. ΤΣΟΧΑ 15-17, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 

την ΤΕΤΑΡΤΗ 18-9-2019 

προκειμένου να αναλάβουν υπηρεσία και να υπογράψουν τη σχετική σύμβαση.

Όσοι έχουν τοποθετηθεί σε ΚΕΣΥ καλούνται να προσέλθουν ως ακολούθως:

  • ΩΡΑ 08.00 π.μ. 

ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΣΥ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

  • ΩΡΑ 10.30 π.μ. 

ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΣΥ: Α ΑΘΗΝΑΣ, Β ΑΘΗΝΑΣ, Γ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ Δ ΑΘΗΝΑΣ  

* ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ σε ΚΕΣΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (Η 1η ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ IBAN).     

……………………………………………………………………………………………………………

Όσοι έχουν τοποθετηθεί σε ΣΜΕΑΕ, ΕΔΕΑΥ και ΕΚΟ καλούνται να προσέλθουν το πρωί στις 9.00 π.μ.  

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Όσοι αναπληρωτές έχουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τελευταίου εξαμήνου, παρακαλούνται να το προσκομίσουν την ημέρα της πρόσληψης. Για τους υπόλοιπους θα δοθεί προθεσμία δέκα (10) ημερών προκειμένου να μεριμνήσουν για την έκδοσή του και να το προσκομίσουν ή να το αποστείλουν στην Υπηρεσία μας. 

Ως προς τις ιατρικές βεβαιώσεις και σε εφαρμογή του Ν. 4210/2013, άρθρο 7, παρ.2 (ΦΕΚ 254/τ. Α΄/21-11-2013), οι υποψήφιοι θα παραλαμβάνουν την ημέρα της πρόσληψής τους από την Υπηρεσία μας, παραπεμπτικό έγγραφο το οποίο θα πρέπει να επιδεικνύουν στον Παθολόγο-Γενικό Ιατρό και στον Ψυχίατρο προκειμένου να τους χορηγηθεί η σχετική βεβαίωση. 

Οι υποψήφιοι οι οποίοι έχουν ήδη παραλάβει τα σχετικά παραπεμπτικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα πρέπει να τα προσκομίσουν την ημέρα της πρόσληψης μαζί με τις εκδοθείσες ιατρικές γνωματεύσεις.  

Σε κάθε περίπτωση οι υποψήφιες/οι θα πρέπει να έχουν βγάλει φωτοτυπία τις ιατρικές γνωματεύσεις, τις οποίες θα πρέπει να έχουν μαζί τους κατά την ημέρα της πρόσληψης μαζί με τις πρωτότυπες.  

 

Συνημμένα αρχεία: