Αρχική » ΠΔΕ Αττικής: Τοποθετήσεις αναπληρωτών κλάδου ΠΕ25 Σχολικών Νοσηλευτών | NEWSEAE.GR

ΠΔΕ Αττικής: Τοποθετήσεις αναπληρωτών κλάδου ΠΕ25 Σχολικών Νοσηλευτών | NEWSEAE.GR

ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΙΤΛΟΣ
 
ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΙΤΛΟΣ

Πέμπτη 12/9/2019

ΝΕΟ! ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ25 ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής ανακοινώνονται οι τοποθετήσεις προσωρινών αναπληρωτών κλάδου ΠΕ25 ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ σε σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και σε σχολεία Γενικής Αγωγής για στήριξη μαθητών.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝ. ΤΣΟΧΑ 15-17, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

την ΔΕΥΤΕΡΑ 16-09-2019

προκειμένου να αναλάβουν υπηρεσία και να υπογράψουν τη σχετική σύμβαση.

Λόγω του μεγάλου αριθμού προσληφθέντων και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι αναπληρωτές παρακαλούνται να προσέρχονται ως ακολούθως:

  • ·ΩΡΑ 07.30 π.μ. ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

  • ·ΩΡΑ 09.30 π.μ. ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:

Β΄ ΑΘΗΝΑΣ, Δ΄ ΑΘΗΝΑΣ

  • ·ΩΡΑ 11.00 π.μ. ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:

Α΄ ΑΘΗΝΑΣ, Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • ·Όσοι αναπληρωτές έχουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τελευταίου εξαμήνου, παρακαλούνται να το προσκομίσουν την ημέρα της πρόσληψης. Για τους υπόλοιπους θα δοθεί προθεσμία δέκα (10) ημερών προκειμένου να μεριμνήσουν για την έκδοσή του και να το προσκομίσουν ή να το αποστείλουν στην Υπηρεσία μας.
  • Ως προς τις ιατρικές βεβαιώσεις και σε εφαρμογή του Ν. 4210/2013, άρθρο 7, παρ.2 (ΦΕΚ 254/τ. Α΄/21-11-2013), οι υποψήφιοι θα παραλαμβάνουν την ημέρα της πρόσληψής τους από την Υπηρεσία μας, παραπεμπτικό έγγραφο το οποίο θα πρέπει να επιδεικνύουν στον Παθολόγο-Γενικό Ιατρό και στον Ψυχίατρο προκειμένου να τους χορηγηθεί η σχετική βεβαίωση.
  • Οι υποψήφιοι οι οποίοι έχουν ήδη παραλάβει τα σχετικά παραπεμπτικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα πρέπει να τα προσκομίσουν την ημέρα της πρόσληψης μαζί με τις εκδοθείσες ιατρικές γνωματεύσεις.
  • Σε κάθε περίπτωση οι υποψήφιες/οι θα πρέπει να έχουν βγάλει φωτοτυπία τις ιατρικές γνωματεύσεις, τις οποίες θα πρέπει να έχουν μαζί τους κατά την ημέρα της πρόσληψης μαζί με τις πρωτότυπες.
 

Συνημμένα αρχεία: