Θέση Εργασίας για Κοινωνικό Λειτουργό στο Σύλλογο ''Αγάπη'', Ρέθυμνο. Αιτήσεις έως 13/7/2018 - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΑΠΗ ΡΕΘΥΜΝΟΠροκύρηξη για Κοινωνικό Λειτουργό

Ο Σύλλογος ''ΑΓΑΠΗ'' προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες στελέχωσης του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με Αναπηρίες ενδιαφέρεται να προσλάβει:

Κοινωνική/κό Λειτουργό με σύμβαση ορισμένου χρόνου (10 μήνες).

 

Για την παραπάνω θέση απαιτούνται:

α) Πτυχίο της αντίστοιχης σχολής
β) Άδεια άσκησης επαγγέλματος
γ) Αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία σε ΑμεΑ

Αιτήσεις δεκτές: έως 13/07/2018 στα γραφεία του Συλλόγου, Παπανικολάου Γεωργίου 23, Καλλιθέα Ρεθύμνου, Κρήτης από 8.30π.μ.-2.30μ.μ.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2831023324 ή 2831057694

Ο Σύλλογος "ΑΓΑΠΗ", ιδρύθηκε το 1989, στη πόλη του Ρεθύμνου με πρωτοβουλία Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων των Ατόμων, Παιδιών & Ενηλίκων με Αναπηρία (Νοητική Υστέρηση και συνοδές αναπηρίες) και ανέλαβε τη συνέχιση της λειτουργείας της Μονάδας Ημερήσιας Περίθαλψης, Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ.

Στο Κέντρο Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας για ΑμεΑ του Συλλόγου "ΑΓΑΠΗ"  εκπαιδεύονται ενήλικα άτομα από 18 ετών και πάνω και σκοπός του είναι να συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των εκάστοτε εκπαιδευομένων στη Μονάδα ΑμεΑ, μέσα από τη πραγματοποίηση οργανωμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εργαστηρίων, γι'αυτό και όλη η δομή τους, έχει στόχο την αξιοποίηση των ικανοτήτων και δυνατοτήτων του κάθε ατόμου.


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!