Θέσεις Εργασίας για 2 Εργοθεραπευτές στο Κέντρο Παιδιού & Εφήβου (Αθήνα & Χίο). - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ NEWSEAE.GRΔύο θέσεις Εργασίας για Εργοθεραπευτές στο Κέντρο Παιδιού & Εφήβου σε Αθήνα και Χίο. Αιτήσεις έως 11/5/2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΥΟ (2) ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ (ΑΘΗΝΑ - ΧΙΟΣ)

1) Το Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη:

·         Μίας  (1) θέσης εργασίας στο Τμήμα Παιδιών και Εφήβων και στο Τμήμα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων στη Χίο, με ειδικότητα:

Εργοθεραπευτής με τίτλο σπουδών Τ.Ε. (μερικής απασχόλησης)

Η συνεργασία θα έχει τη μορφή παροχής έργου ή εξαρτημένη σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου και πιθανότητα ανανέωσης.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά :

Ø  Αίτηση Υποψηφιότητας

Ø  Φωτοαντίγραφα Πτυχίων

Ø  Φωτοαντίγραφο Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος

Ø  Βιογραφικό Σημείωμα

Ø  Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

Θα συνεκτιμηθούν η προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο εργασίας και πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις σε ΔΑΦ, αισθητηριακή ολοκλήρωση, δομημένη διδασκαλία TEACCΗ, εμπειρία με ενήλικες με αναπτυξιακές διαταραχές και ψυχωσικού τύπου δυσκολίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, Εγκρεμού 30, Χίος 82100, καθημερινά 14:00-21:00, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με τίτλο: ΘΕΣΗ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ (ΧΙΟΣ), από τη δημοσίευση της παρούσης έως τις 11/05/2018.

Πληροφορίες δίνονται από τη γραμματεία του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, καθημερινά 14:00 - 21:00,  στο τηλέφωνο 22710 – 20000 (εσωτερική γραμμή 1 & 3).

   2) Μίας (1) θέσης εργασίας στο Εξειδικευμένο Κέντρο Διάγνωσης και Αποκατάστασης Ατόμων με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος «Ηλίανθος», στη Δυτική Αττική- Περιστέρι, με ειδικότητα:

Εργοθεραπευτής με τίτλο σπουδών Τ.Ε. (μερικής απασχόλησης, απογευματινό ωράριο)

Η συνεργασία θα έχει τη μορφή παροχής έργου ή εξαρτημένη σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου και πιθανότητα ανανέωσης. Η συνεργασία θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο 2018.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά

Ø  Αίτηση Υποψηφιότητας

Ø  Φωτοαντίγραφα Πτυχίων

Ø  Φωτοαντίγραφο Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος

Ø  Βιογραφικό Σημείωμα

Ø  Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

Θα συνεκτιμηθούν η προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο εργασίας και σε πληθυσμό με ΔΑΦ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,με τίτλο: ΘΕΣΗ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ (ΑΘΗΝΑ), από τη δημοσίευση της παρούσης έως τις 11/05/2018.

Οι υποψήφιοι που δεν θα προσκομίσουν το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών θα αποκλείονται από τη διαδικασία επιλογής προσωπικού. Οι κατέχοντες τίτλους σπουδών που έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή, υποχρεούνται να έχουν την σχετική αναγνώριση &αντιστοίχιση από το ΔΟΑΤΑΠ.

Η επιλογή των τελικών υποψηφίων θα γίνει από τριμελή επιτροπή του Φορέα και για την τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη σε ώρες που θα ανακοινωθούν στους υποψήφιους τηλεφωνικά.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Η ΑΙΤΗΣΗ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!