Δίμηνη απασχόληση για 1 Συντονιστή ΠΕ/ΤΕ, 1 Ψυχολόγο, 1 Παιδίατρο, 1 Νοσηλευτή κλπ στην κατασκήνωση του Δήμου Λεβαδέων. - NEWSEAE.GR

ΔΗΜΟΣ ΛΕΙΒΑΔΕΩΝΑνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες λειτουργίας της δημοτικής κατασκήνωσης του Δήμου Λεβαδέων

 Ο Δήμος Λεβαδέων ύστερα από την υπ’ αριθ. 121/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την αριθμ. 551/49249/4.4.2018 (ΑΔΑ:7ΤΣΡΟΡ10-ΔΧΦ) επικυρωτική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στ.Ελλάδας , ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δέκα (10 ) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών του Δήμου για τη λειτουργία της δημοτικής κατασκήνωσης στη Παλιομηλιά Ελικώνα για χρονικό διάστημα έως δύο (2) μήνες για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα:

ΔΗΜΟΣ ΛΕΔΑΔΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 1

ΔΗΜΟΣ ΛΕΔΑΔΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 2


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Αντίγραφο των ανωτέρω κατά ειδικότητα τίτλο σπουδών
2. Φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
3. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/07.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν μέχρι και την 23η-4-2018 αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα γραφεία του Δήμου Λεβαδέων (Δ/νση: Σοφοκλέους 15 τηλ: 226130-50833 ) και αρμόδιοι για την παραλαβή είναι οι υπάλληλοι κ. Γκικόπουλος Λ. και Τσαμπή Εύη κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!