Θέσεις Προϊσταμένων Διεύθυνσης πτυχ. Ψυχιατρικής ή Ψυχολογίας κλπ στον ΟΚΑΝΑ, Αθήνα. Αιτήσεις έως 15/11/2018 | Newseae.gr

ΟΚΑΝΑ NEWSEAEA.GR

Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) 

Προκήρυξη δύο (2) θέσεων Προϊσταμένων Διεύθυνσης για την Αθήνα

Προκηρύσσουμε
Την πλήρωση δύο (2) θέσεων Προϊσταμένων Διεύθυνσης, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, ορισμένου χρόνου (έως τρία 3 έτη) και με έδρα την Αθήνα:

1. Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών
2. Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Εφαρμογής Προγραμμάτων

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Οι υποψήφιοι πρέπει:
I. Να είναι Έλληνες πολίτες
Για όσους έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση πρέπει να έχει παρέλθει ένα (1) τουλάχιστον έτος από την απόκτησή της, μέχρι την ημερομηνία λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.
Εξαίρεση: Δικαιούνται να είναι υποψήφιοι και πολίτες των λοιπών Κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.
Για τους πολίτες αυτούς απαιτείται η γνώση της Ελληνικής γλώσσας σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων του οικείου κλάδου, η οποία αποδεικνύεται με πιστοποιητικό ελληνομάθειας (Ν. 2413/1996 άρθρο 10 παρ.1) που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής γλώσσας [τηλ. (2310) 459101 και (210) 3443384].
Επίσης αποδεικνύεται με αντίστοιχο πιστοποιητικό του Σχολείου της Ελληνικής γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, (Πανεπιστημιούπολη Θεσσαλονίκης Τ.Κ. 54 006, Τηλ. 2310/997571-72-76), το οποίο χορηγείται ύστερα από σχετική εξέταση του υποψηφίου ή από άλλη σχολή ή σχολείο Ελληνικής Γλώσσας.
Δικαιούνται επίσης να είναι υποψήφιοι και όσοι απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση αλλά δεν έχει παρέλθει έτος από την απόκτησή της, εφόσον, μέχρι την απόκτησή της ήταν υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.
II. Ως κατώτατο όριο ηλικίας διορισμού ορίζεται το 21o.
III. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
IV. Κατά το χρόνο λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και κατά τον χρόνο του διορισμού:
α) Να μην έχουν καταδικαστεί για κακούργημα σε οποιαδήποτε ποινή.
β) Να μην έχουν καταδικαστεί για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία ή δωροληψία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, συκοφαντική δυσφήμιση καθ΄ υποτροπή ή εγκλήματα της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.
γ) Να μην είναι υπόδικοι λόγω παραπομπής με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε.
δ) Να μην έχουν λόγω καταδίκης στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και δεν έχει λήξει ο χρόνος που ορίστηκε για τη στέρηση.
ε) Να μην τελούν είτε υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) είτε υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) είτε υπό συνδυασμό και των δύο προηγουμένων.
στ) Να μην έχουν απολυθεί από θέση δημοσίου υπαλλήλου ή υπαλλήλου Ν.Π.Δ.Δ., Ο.Τ.Α., ή Ν.Π.Ι.Δ. του άρθρου 14 του Ν.2190/1994 όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 1 παρ.1 του Ν.2527/1997 ή Ν.Π.Ι.Δ. της παρ.3 του άρθρου 1 του Ν.2527/1997, λόγω επιβολής της πειθαρχικής ποινής της οριστικής παύσης ή λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας για σπουδαίο λόγο οφειλόμενο σε υπαιτιότητα του εργαζομένου και δεν έχει παρέλθει πενταετία από την απόλυση.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

1. Για τη θέση του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών:

• Πτυχίο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης ημεδαπής ή αλλοδαπής, Διοικητικών, Οικονομικών ή Νομικών επιστημών.
• Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών.
• Η ευδόκιμη υπηρεσία, δεόντως αποδεικνυόμενη, σε θέσεις του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα.
• Η εμπειρία στα αντικείμενα με τα οποία ασχολείται ο Οργανισμός.
Συνεκτιμώνται η εργασιακή εμπειρία σε θέματα συναφή με το αντικείμενο της θέσης, ο διδακτορικός τίτλος σπουδών, το συγγραφικό έργο, η γνώση ξένων γλωσσών, λοιποί επιστημονικοί τίτλοι, η γνώση χρήσης Η/Υ, όπως και κάθε άλλο στοιχείο που θα συμβάλλει στο να σχηματιστεί μια ολοκληρωμένη εικόνα των ατομικών προσόντων και ικανοτήτων του ενδιαφερομένου.

2. Για τη θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Εφαρμογής Προγραμμάτων:

• Πτυχίο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης ημεδαπής ή αλλοδαπής, Ψυχιατρικής ή Ψυχολογίας.
• Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών.
• Η ευδόκιμη υπηρεσία, δεόντως αποδεικνυόμενη, σε θέσεις του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα.
• Η εμπειρία στα αντικείμενα με τα οποία ασχολείται ο Οργανισμός.
Συνεκτιμώνται η εργασιακή εμπειρία σε θέματα συναφή με το αντικείμενο της θέσης, ο διδακτορικός τίτλος σπουδών, το συγγραφικό έργο, η γνώση ξένων γλωσσών, λοιποί επιστημονικοί τίτλοι, όπως και κάθε άλλο στοιχείο που θα συμβάλλει στο να σχηματιστεί μια ολοκληρωμένη εικόνα των ατομικών προσόντων και ικανοτήτων του ενδιαφερομένου.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Οι υποψήφιοι για τις προκηρρυσόμενες θέσεις μπορούν να αποστέλλουν την αίτησή τους (η οποία επέχει και θέση υπεύθυνης δήλωσης) και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ΜΟΝΟ ταχυδρομικώς, ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, στη διεύθυνση:

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ - ΟΚΑΝΑ
Αβέρωφ 21, 10433 - Αθήνα
Για την Προκήρυξη: 4672/24.10.2018
Πόλη : Αθήνα

Θέση :

 

Αιτήσεις κατά το χρονικό διάστημα από 27.10.2018 έως και 15.11.2018 όπως θα προκύπτει από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου. Αιτήσεις που υποβλήθηκαν πριν από τις 27.10.2018 ή που θα υποβληθούν μετά τις 15.11.2018, δεν θα ληφθούν υπ’ όψιν.

PDF ICON POPI

 

 

Δείτε εδώ την Αναλυτική Προκήρυξη

 

 

 

ΑΙΤΗΣΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!