Θέση Κοινωνικού Λειτουργού ή/ Ψυχολόγου από τη ΔΙΟΤΙΜΑ, Θεσσαλία. Αιτήσεις έως 10/10/2018 - NEWSEAE.GR

ΔΙΟΤΙΜΑ NEWSEAE.GR

Το Κέντρο Γυναικείων Ερευνών και Μελετών Διοτίμα αναζητά Κοινωνική Λειτουργό/Ψυχολόγο για την Περιοχή Θεσσαλίας (Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα)

Κοινωνική Λειτουργός/Ψυχολόγος
Περιοχή:  Θεσσαλία (Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα)
Πλήρης Απασχόληση
3 μήνες

Προθεσμία υποβολής 10/10/2018

Ως μέρος της προσπάθειας ενίσχυσης της προστασίας των ευάλωτων ομάδων του προσφυγικού πληθυσμού που διαμένουν σε ανοιχτές δομές φιλοξενίας στην Ελλάδα, και ειδικότερα ατόμων που έχουν υποστεί ή αντιμετωπίζουν κίνδυνο έμφυλης βίας (όπως γυναίκες αρχηγοί οικογενειών, νεαρά κορίτσια κ.ά.), το ΚΓΜΕ Διοτίμα σχεδίασε και υλοποιεί με χρηματοδότηση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) πρόγραμμα παρεμβάσεων που αφορά στην παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένης υποστήριξης και διαχείρισης περιστατικών έμφυλης βίας (GBV case management) και νομικής βοήθειας στην περιοχή της Αττικής, της Κεντρικής Ελλάδας, της Θεσσαλίας, της Θεσσαλονίκης & της Λέσβου.

Για τις ανάγκες του συγκεκριμένου προγράμματος ζητείται κοινωνική λειτουργός ή/και ψυχολόγος για την υπστήριξη της ήδη υπάρχουσας ομάδας διαχείρισης περιστατικών έμφυλης βίας σε γυναίκες και ανδρες πρόσφυγες που διαμένουν στον αστικό ιστό της Θεσσαλίας με έδρα τη Λάρισα.

Στη διαχείριση περιστατικών περιλαμβάνεται και η παραπομπή περιστατικών σε αρμόδιους φορείς, στην νομική ομάδα της Διοτίμα, αλλά και συνοδεία σε υπηρεσίες όταν κρίνεται απαραίτητο καιη παροχή ψυχοκοινωνική στήριξη των εξυπηρετουμένων.

Απαιτήσεις/ Προϋποθέσεις

  1. Πτυχίο Ψυχολόγου ή Κοινωνικής/ού Λειτουργού (Μεταπτυχιακό σχετικό με το αντικείμενο θα συνεκτιμηθεί)

  2. Απαραίτητη η άδεια ασκήσεωςεπαγγέλματος

  3. Τουλάχιστον 1 χρόνο εργασιακής εμπειρίας στον τομέα του προσφυγικού/μεταναστευτικού και ειδικότερα στον τομέα της έμφυλης βίας

  4. Πολύ καλή γνώση Η/Υ

  5. Εξαιρετική γνώση Ελληνικών και Αγγλικών (γραπτά και προφορικά).

  6. Γνώση άλλων γλωσσών (Αραβικά, Γαλλικά, Φαρσί) θα συνεκτιμηθεί

Για να υποβάλετε αίτηση στείλτε το βιογραφικό και τη συνοδευτική Επιστολή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  σημειώνοντας στο θέμα UNHCR_Thessaly_SW
Παρακαλώ όπως φροντίσετε τα συνημμένα αρχεία να έχουν στο τίτλο το επίθετο και το είδος του αρχείου  Name_CV/ Name_Cover_Letter.

Οι θέσεις μπορεί να καλυφθούν και νωρίτερα από την καταλυτική ημερομηνία σε περίπτωση που βρεθούν οι κατάλληλες/οι υποψήφιες/οι, λόγω της άμεσης ανάγκης υλοποίησης τους προγράμματος.

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!