Θέσεις για 1575 άτομα (161 Ψυχολόγοι, 147 Κοιν. Λειτουργοί, Γιατροί, Νοσηλευτές κλπ) στο ΚΕΕΛΠΝΟ - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΚΕΕΛΠΝΟ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης με τίτλο: «Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση - PHILOS».

Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.), Ν.Π.Ι.Δ. εποπτευόμενο από τον Υπουργό Υγείας και επιχορηγούμενο από το Υπουργείο Υγείας, που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Αβέρωφ αρ.10, στεγάζεται στο Μαρούσι (Αγράφων 3-5), ιδρύθηκε με το αρ. 26 του Ν.2071/1992 (ΦΕΚ 123 Α'/15-7-1992) και λειτουργεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Π.Δ. 358/1992 (ΦΕΚ 179 Α΄/24-11-1992), τον κατ΄ εξουσιοδότηση αυτού εκδοθέντα Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας (Υ1/οικ. 5028/2001 - ΦΕΚ 831 Β΄/29-6-2001) και τα οριζόμενα στον Ν. 3370/2005 (ΦΕΚ 176 Α΄/11-7-2005), εκπροσωπείται δε εν προκειμένω νόμιμα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., κ. Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ,

Καλεί τους ενδιαφερόμενους να συνάψουν συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης δεκαοκτάμηνης διάρκειας, ως και δυνατότητα παράτασης έως έξι (6) μήνες , συνολικά χιλίων πεντακοσίων εβδομήντα πέντε (1575) ατόμων, τα οποία θα στελεχώσουν τις αντίστοιχες δομές, ως κατωτέρω:

ΚΕΕΛΠΝΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 2018 ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΕΡΓΟ 1

Το ως άνω προσωπικό θα απασχολείται στην Κεντρική Υπηρεσία του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. σύμφωνα με τον «Πίνακα 3 - Εργαζόμενοι στην Κεντρική Υπηρεσία του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και άλλες Υπηρεσίες» του παραρτήματος.

 

ΚΕΕΛΠΝΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 2018 16 ΥΠΟΕΡΓΟ 2 Α 1

ΚΕΕΛΠΝΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 2018 ΥΠΟΕΡΓΟ 2 Β Β

Οι εργαζόμενοι του Υποέργου 2 θα απασχολούνται σε κεντρικό επίπεδο, εκτός από τους επόπτες δημόσιας υγείας εκ των οποίων δύο επόπτες θα τοποθετηθούν στην κεντρική υπηρεσία του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ στην Αθήνα, δύο στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ Θεσσαλονίκης, ένας στην περιφερειακή ενότητα Λέσβου και ένας στην περιφερειακή ενότητα της Κω σύμφωνα με τον «Πίνακα 3 - Εργαζόμενοι στην Κεντρική Υπηρεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ και άλλες υπηρεσίες» του παραρτήματος. Τέλος, οι 46 επισκέπτες υγείας θα τοποθετηθούν στα ΚΦΠΜ και ΚΥΤ, σύμφωνα με τον «Πίνακα 1 - Εργαζόμενοι σε ΚΦΠΜ και ΚΥΤ» του παραρτήματος.

 

Υποέργο 3 (ΥΠ3) - Υπηρεσίες Υγείας στο πεδίο
Για την επιτυχή υλοποίηση του ΥΠ3 προτείνεται η πρόσληψη 610 ατόμων των κάτωθι ειδικοτήτων:

ΚΕΕΛΠΝΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 2018 21 ΥΠΟΕΡΓΟ 3 1 Α

Το ως άνω προσωπικό θα τοποθετηθεί στα ΚΦΠΜ και ΚΥΤ, σύμφωνα με τον «Πίνακα 1 - Εργαζόμενοι σε ΚΦΠΜ και ΚΥΤ» του παραρτήματος.

ΚΕΕΛΠΝΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 2018 ΥΠΟΕΡΓΟ 4 1

ΚΕΕΛΠΝΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 2018 ΥΠΟΕΡΓΟ 4 2

Το ως άνω προσωπικό θα απασχολείται στις δημόσιες δομές του συστήματος υγείας σύμφωνα με τον «Πίνακα 2 – Εργαζόμενοι στις δημόσιες δομές υγείας» στο παράρτημα, εκτός από τους 3 διοικητικούς υπαλλήλους που θα απασχοληθούν στο ΕΚΕΠΥ, σύμφωνα με τον «Πίνακα 3 – Εργαζόμενοι στην Κεντρική Υπηρεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ και άλλες Υπηρεσίες», και τους 104 Διασώστες των οποίων η κατανομή φαίνεται στον «Πίνακα 4 – Εργαζόμενοι στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ)».

 

ΚΕΕΛΠΝΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 2018 ΥΠΟΕΡΓΟ 6

Στην επίτευξη των επικοινωνιακών στόχων που έχουν τεθεί και την υλοποίηση των δράσεων δημοσιότητας και πληροφόρησης επισπεύδοντες θα είναι τα στελέχη του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας με την αρωγή ενός συμβούλου επικοινωνίας καθώς και ενός ειδικού πληροφορικής σύμφωνα με τον «Πίνακα 3 – Εργαζόμενοι στην Κεντρική Υπηρεσία του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και άλλες Υπηρεσίες».

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μόνο μια αίτηση, ενός μόνος κλάδου και ειδικότητας και το πολύ μέχρι δυο υποέργα με ανώτατο όριο τις τρεις (3) θέσεις.

Η υποβολή περισσότερων των μια αιτήσεων για θέσεις της ίδιας προκήρυξης ή η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών εκπαίδευσης, κλάδων και ειδικοτήτων συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (σε κλειστό φάκελο) είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη Γραμματεία του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., Αγράφων 3-5, Μαρούσι, Τ.Κ 15123. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στον τύπο ή της ανάρτησής της στην Κεντρική Υπηρεσία του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ , στην ιστοσελίδα του, στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ Θεσσαλονίκης καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των δήμων στους οποίους εδρεύουν οι ως άνω υπηρεσίες, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

 

pdf pop

 

 

Δείτε εδώ την Αναλυτική Προκήρυξη

 

 

 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018, ώρα 15:00

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, ώρα 15:00

Νέα τηλέφωνα επικοινωνίας 210-5212001-822-874-882-884


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!