Θέση ευθύνης επιπέδου Διεύθυνσης του Κ.Ε.Θ.Ι. - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΚΕΘΙ NEWESEAE.GR

Προκήρυξη πλήρωσης θέσης ευθύνης επιπέδου Διεύθυνσης του Κ.Ε.Θ.Ι.

Το Κ.Ε.Θ.Ι. ανακοινώνει τη με αριθμ.πρωτ. 694/19-09-2018 Προκήρυξη πλήρωσης θέσης ευθύνης επιπέδου Διεύθυνσης του φορέα,  κατ’ εφαρμογή των διατάξεων της υπ΄αριθμ. 18845/10-05-2018 KYA (ΦΕΚ 1769/Β’/18.05.2018).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας ορίζεται σε δεκαπέντε (15) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της παρούσας προκήρυξης, ήτοι στις 21.09.2018  και λήγει στις 05.10.2018.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Δικαίωμα συμμετοχής

Για την προκηρυσσόμενη θέση δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν οι υπάλληλοι κατηγορίας/εκπαιδευτικής βαθμίδας ΠΕ Ειδικών σε Θέματα Ισότητας, που κατέχουν οργανική θέση στο Κ.Ε.Θ.Ι., εφόσον κατά την ημερομηνία της λήξης προθεσμίας υποβολής αιτήσεων υποψηφιοτήτων:

α/ έχουν ασκήσει καθήκοντα προϊσταμένου/νης ή αναπληρωτή/τριας προϊσταμένου/νης Διεύθυνσης ή Τ μήματος επί ένα (1) έτος τουλάχιστον, ή

β/ είναι κάτοχοι αναγνωρισμένου συναφούς μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών φύλου,

ή

γ/ έχουν πέντε (5) έτη προϋπηρεσία σε θέματα ισότητας των φύλων.

ΚΩΛΥΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

1.    Δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιος/α για επιλογή σε θέση προϊσταμένου/ης οποιουδήποτε επιπέδου υπάλληλος που αποχωρεί αυτοδικαίως από την υπηρεσία εντός ενός (1) έτους από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των υποψηφιοτήτων.

2.    Δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιος/α για την επιλογή προϊσταμένου/ης ούτε να τοποθετηθεί προϊστάμενος/η υπάλληλος, ο/η οποίος/α διανύει δοκιμαστική υπηρεσία ή τελεί σε διαθεσιμότητα ή αργία ή έχει καταδικαστεί τελεσιδίκως για αδικήματα (π.χ. κλοπή, υπεξαίρεση, απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία κλπ) ή του/της έχει επιβληθεί τελεσίδικα οποιαδήποτε πειθαρχική ποινή για οποιοδήποτε πειθαρχικό παράπτωμα μέχρι τη διαγραφή της ποινής.

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

1. Η αίτηση υποψηφιότητας κατατίθεται στη Διεύθυνση Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης του Κ.Ε.Θ.Ι.. Την αίτηση υποβάλλει ο/η υποψήφιος/α είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του/της υποψηφίου/ας θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς επί αποδείξει. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος, μετά την αποσφράγισή του, επισυνάπτεται στην αίτηση του/της υποψηφίου/ας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ-Α ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!