Θέση για 1 εργαζόμενο/η Γενικών Καθηκόντων στην Καλλιθέα Αττικής από την Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας - NEWSEAE.GR

ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας ενδιαφέρεται να προσλάβει έναν/μία (1) εργαζόμενο/η Γενικών Καθηκόντων για την κάλυψη των αναγκών της Μονάδας του Β’ Οικοτροφείου Δομής Αττικής στην Καλλιθέα. Η θέση είναι πλήρους απασχόλησης, με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου και το ωράριο κυλιόμενο.

Ως υποχρεωτικά προσόντα ορίζονται: α) καλή γνώση χειρισμού Η/Υ, β) γνώση αγγλικών. Και ως επιθυμητά προσόντα εμπειρία σε δομές κοινωνικής ψυχιατρικής και μονάδες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, καθώς και πτυχίο ανθρωπιστικών ή κοινωνικών επιστημών.

Οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  έως 23/09/2018.

Στο πλαίσιο της συμμόρφωσης της ΕΚΨ & ΨΥ με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων σας ενημερώνουμε πως διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε προσκομίσει για δύο (2) μήνες από την κάλυψη της θέσης εργασίας και μετά τα διαγράφουμε οριστικά.


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!