Θέσεις για 5 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων & 5 Β. Βρεφονηπιοκόμων στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

 

1) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ.  ΣΟΧ  1/2018
για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Το  Ν.Π.Δ.Δ. – ΙΔΡΥΜΑ  με την Επωνυμία «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ», Ανακοινώνει
Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων  (4)  ατόμων  για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών  αναγκών στο Ν.Π.Δ.Δ. - Ίδρυμα με την επωνυμία «Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών» που εδρεύει στην Πάτρα Ν. Αχαΐας  και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α)

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ1 2018 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 3

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ.-΄Ιδρυμα «Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών», Σωτηριάδου 6, Τ.Κ. 262 25-Πάτρα, υπόψιν κας Βράχα-Ζέρβα Μαγδαληνής (τηλ. επικοινωνίας: 2610-279.238).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΤΕ ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ Παρασκευή  21/09/2018.

Ώρα παραλαβής αιτήσεων: 8.00-14.00.

Δείτε εδώ την Αναλυτική Ανακοίνωση

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΟΧ.pdf

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΟΧ 6-1.doc

 

2) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ
Έχοντας υπόψη:

1)    Την αριθμ. 90/2016 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου περί καθορισμού του αριθμού και των ειδικοτήτων του προσωπικού, συνολικού αριθμού έξι(6) ατόμων, που θα προσληφθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών.

2)    Την αριθμ. 139051/13-09-2016 εγκριτική της Αποκεντρωμένης Διοικ. Πελ/σου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

Ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού έξι (6) ατόμων ήτοι: τρία(3) άτομα ειδικότητας ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων και τρία(3) ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας που δεν μπορεί να υπερβαίνει τους δύο (2) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με το Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών, μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών.

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

-Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της Αστυνομικής τους Ταυτότητας. -Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

-Τίτλος σπουδών και λοιπά απαιτούμενα προσόντα.

-Βεβαίωση εμπειρίας, όπου απαιτείται.

-Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα υπέρβασης της 2μηνης απασχόλησης μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση και να καταθέσουν δικαιολογητικά στην ακόλουθη διεύθυνση: Σωτηριάδου 6, 1ο όροφο -ΠΑΤΡΑ από 16/09/2016 έως και 22/09/2016 κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

 

PDF 150.150

 

 

Δείτε εδώ την Ανακοίνωση

 

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!