12 Θέσεις Επικουρικού Προσωπικού στο Κέντρο ΚΠΠΚΜ (2 Ψυχολόγοι 1 ΠΕ Μουσικής 1 Κοινωνικό Λειτουργό κλπ) - NEWSEAE.GR

 

Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας NEWSEAE.GR

Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΔΩΔΕΚΑ (12) ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει την κατάρτιση καταλόγων για την πλήρωση συνολικά δώδεκα (12) θέσεων επικουρικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για ένα (1) έτος, για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του ΚΚΠΠΚΜ και των Παραρτημάτων του ως ακολούθως:

KENTRO KOINVNIKHS PRONOIAS THESSALONIKHS 1

Υπενθυμίζεται ότι :

■ Για την πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού λαμβάνεται υπόψη η ανεργία σε ποσοστό 40% και η εμπειρία σε ποσοστό 60%. Η προτεραιότητα μεταξύ των ανέργων καθορίζεται από τη σειρά εγγραφής τους στα μητρώα επιδοτούμενων ανέργων του ΟΑΕΔ.
Ως ημερομηνία εγγραφής στον Ο.Α.Ε.Δ. ανέργου πτυχιούχου, θεωρείται η ημερομηνία που έπεται της κτήσης του τίτλου σπουδών, βάσει του οποίου επιτρέπεται η άσκηση του συγκεκριμένου επαγγέλματος.
Η εμπειρία αποδεικνύεται με βεβαίωση υπηρεσίας του οικείου φορέα, εφόσον έχει προσφερθεί στο Δημόσιο Τομέα , σε Ν.Π.Δ.Δ. ή σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, από βεβαίωση του εργοδότη ή υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου για το είδος και τη σχέση της προσφερόμενης εργασίας, με κατάθεση των αντίστοιχων ενσήμων εργασίας του οικείου ασφαλιστικού φορέα εφόσον έχει προσφερθεί στον ιδιωτικό τομέα

- Για τους ελεύθερους επαγγελματίες:
- Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, στην οποία να αναγράφεται η διάρκεια της ασφάλισης.
- Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται, ότι πραγματοποίησε συγκεκριμένες εργασίες, μελέτες και έργα σχετικά με το αντικείμενο της εμπειρίας, και

 Στρατιωτική θητεία
Ως χρόνος εμπειρίας αναγνωρίζεται και η απασχόληση που προκύπτει κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας. Η βεβαίωση των αρμοδίων αρχών πρέπει να αναφέρει το είδος και τη διάρκεια της απασχόλησης. Στην περίπτωση αυτή η σχετική ειδικότητα πρέπει να αποκτηθεί πριν την κατάταξη του υποψηφίου, ενώ στην περίπτωση που η ειδικότητα αποκτάται κατά τη διάρκεια της θητείας, η σχετική εμπειρία αναγνωρίζεται από την απόκτησή της και μετά.

 Προγράμματα STAGE
Ως χρόνος εμπειρίας θεωρείται και η συμμετοχή στα προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας STAGE του Ο.Α.Ε.Δ. (παρ. 8 άρθρο 24 Ν.3200/2003). Η σχετική βεβαίωση εκδίδεται από τον ΟΑΕΔ – Τοπική Υπηρεσία Προγραμμάτων STAGE (Λεωφ. Τατοΐου 125 & Λύρα 140, Κηφισιά) από την οποία πρέπει να προκύπτει το είδος και η χρονική διάρκεια του ρπογράμματος.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ως φορείς του Δημοσίου νοούνται: Οι Υπηρεσίες του Δημοσίου, τα Ν.Π.Δ.Δ., τα Ν.Π.Ι.Δ του δημοσίου τομέα, οι Ο.Τ.Α. πρώτου και δευτέρου βαθμού, καθώς και τα νομικά πρόσωπα των Ο.Τ.Α, όπως ορίζονται στο άρθρο 1 του Ν. 3812/2009 όπως ισχύει.
- Ο χρόνος εμπειρίας που δηλώνει ο κάθε υποψήφιος πρέπει να συμφωνεί με το χρόνο που προκύπτει από τη Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα. Χρόνος εμπειρίας που δηλώνεται από τον υποψήφιο και δεν καλύπτεται από ασφαλιστικές εισφορές δεν λαμβάνεται υπόψη και αφαιρείται.
- Στην περίπτωση που ο υποψήφιος εργάστηκε με καθεστώς μερικής απασχόλησης (άρθ. 2 του Ν. 3250/2004), ο χρόνος εμπειρίας υπολογίζεται στο ήμισυ και ο υποψήφιος, πλέον της βεβαίωσης του οικείου ασφαλιστικού φορέα, οφείλει να προσκομίσει και βεβαίωση του δημοσίου φορέα, στον
οποίο απασχολήθηκε μερικώς.
■ Το επικουρικό προσωπικό, κατά το χρόνο απασχόλησής του, είναι πλήρους και αποκλειστικής
απασχόλησης.
■ Το χρονικό διάστημα της απασχόλησης του ανωτέρω προσωπικού ορίζεται στη σύμβαση που συνάπτει με το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
■ Το απασχολούμενο επικουρικό προσωπικό αμείβεται σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή προς το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Παπαρηγοπούλου 7 Θεσσαλονίκης Τ.Κ. 54630 Θεσσαλονίκη, ή προσωπικά στα γραφεία του Διοικητικού Τμήματος του Κέντρου στην ίδια διεύθυνση.

Οι ενδιαφερόμενοι των παραπάνω κλάδων μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για έναν μόνο κλάδο και κατηγορία. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης στα γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Παπαρηγοπούλου 7 Τ.Κ. 546300 Θεσσαλονίκη, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερης της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
Οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες στο γραφείο Διοικητικής Διεύθυνσης τηλέφωνα 2313054852 έως και 856 ( εσωτ. 124 για κα Σοφία Τσιώτσιου) & ( εσωτ. 132 για κα Ελπίδα Γκέτσου).

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 17/9 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 25/9/2018

 

PDF ICON

 

 

Δείτε εδώ την Αναλυτική Ανακοίνωση


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!