Θέσεις για 3 Ψυχιάτρους στις Μονάδες Ψυχικής Υγείας της ΚΛΙΜΑΚΑ. Αιτήσεις έως 14/9/2018 - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΚΛΙΜΑΚΑ NEWSEAE.GR

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Πρόσληψη τριών (3) Ψυχιάτρων

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΛΙΜΑΚΑ στο πλαίσιο διεύρυνσης και ανάπτυξης του κλινικού & ερευνητικού έργου των Μονάδων Ψυχικής Υγείας, που λειτουργεί με την υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας, προκηρύσσει τις ακόλουθες θέσεις εργασίας:

Τριών (3) Ψυχιάτρων

Επιθυμητά προσόντα: εκπαιδευτικό & ερευνητικό έργο

Η συνοπτική περιγραφή του σκοπού και του πλαισίου λειτουργίας των Μονάδων Ψυχικής Υγείας του φορέα βρίσκεται στο σύνδεσμο: http://www.klimaka.org.gr

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα πρέπει να καταθέσουν:

    Βιογραφικό Σημείωμα
    Άδεια άσκησης επαγγέλματος
    Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών
    Σύντομη επιστολή-δήλωση ενδιαφέροντος

Στην επιλογή θα ακολουθηθεί η διαδικασία α. της προεπιλογής των αιτήσεων, με βάση τα κριτήρια της προϋπηρεσίας και της συνάφειας των πρότερων αντικειμένων εργασίας καθώς και της εξειδίκευσης του/της επαγγελματία, και β. των συνεντεύξεων.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να καταθέτουν (ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά) το φάκελο δικαιολογητικών με την ένδειξη «Για τη Θέση Ψυχιάτρου στις Μονάδες Ψυχικής Υγείας της ΚΛΙΜΑΚΑ», το αργότερο έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2018 τα ανωτέρω αναφερόμενα δικαιολογητικά με e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., fax: 210 34 17 164 ή στη διεύθυνση: Δεκελέων 50, Τ.Κ. 118 54, Κεραμεικός.

Πληροφορίες: τηλ. 210 34 17 162-3


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!