Θέσεις για Παιδοψυχίατρο, 2 Ψυχολόγους, & Φυσικοθεραπευτή στο Δημ. Βρεφοκομείο Αγ. Στυλιανός, Θεσσαλονίκη. - NEWSEAE.GR

ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Ο Αγιος Στυλιανός», εξέδωσε δύο Προσκλήσεις Ενδιαφέροντος:

 

1) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΠΙΣΤHMOΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

«Εποπτεία των παιδιών του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης
«Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ», χρονικής διάρκειας έξι μηνών, από ομάδα ειδικών
επιστημονικών συμβούλων με κλινική εμπειρία, συνολικού ποσού 3.720,00 €

Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Ο Αγ. Στυλιανός», σύμφωνα με το άρθρο 118 του Ν. 4412/2016 για απευθείας αναθέσεις προτίθεται να πραγματοποιήσει σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 173/2018 απόφαση Δ.Σ., για Εποπτεία των παιδιών του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ», χρονικής διάρκειας έξι μηνών, από ομάδα ειδικών επιστημονικών συμβούλων με κλινική εμπειρία η οποία προβλέπεται να ξεκινήσει στο τέλος του έτους 2018 και να συνεχιστούν στο επόμενο έτος 2019. Προϋπολογιζόμενη Δαπάνη για 6 μήνες είναι 3.720,00 € με κόστος 620 € μηνιαίως με τον Φ.Π.Α 24%.

Η συνεργασία στοχεύει στην πλαισίωση και εποπτεία του προσωπικού φροντίδας του Βρεφοκομείου (της κοινωνικής υπηρεσίας, των ψυχολόγων, και των
βρεφονηπιοκόμων), σε συστηματική επαφή με τον παιδίατρο του Βρεφοκομείου, από επιστημονική ομάδα ειδικών ψυχικής υγείας με υψηλή κατάρτιση, μεγάλη κλινική εμπειρία και μακρόχρονη προϋπάρχουσα εμπειρία ανάλογης συνεργασίας.

Η σύσταση διεπιστημονικής ομάδας θα πρέπει να αποτελείται από:

1. Έναν παιδοψυχίατρο με πολύχρονη πείρα σε θέματα εγκατάλειψης,
υιοθεσίας, αναδοχής και ιδρυματικής φροντίδας των βρεφών, αξιολόγησης και υποστήριξης των θετών γονιών, των βιολογικών γονιών και των ανάδοχων γονέων.

2. Μια ψυχολόγο με πολύχρονη πείρα σε θέματα ανάπτυξης και ψυχολογίας των βρεφών.

3. Μια κλινική ψυχολόγο με εξειδίκευση σε θέματα παιδιών και με εξειδίκευση σε θέματα εγκατάλειψης βρεφών και αξιολόγησης και υποστήριξης των βιολογικών γονιών.

Η διεπιστημονική ομάδα θα οργανώνει και θα εποπτεύει:

α) την αξιολόγηση και την παρακολούθηση της ψυχικής υγείας των βρεφών και των μικρών παιδιών
β) τον συντονισμό των υπηρεσιών που παρέχονται στα βρέφη και τα μικρά παιδιά (θεραπείες, ψυχοπαιδαγωγικές υπηρεσίες)
δ) την εκπαίδευση και τον συντονισμό των εθελοντών που ασχολούνται με
τα βρέφη και τα μικρά παιδιά στο Βρεφοκομείο

Συγκεκριμένα η ομάδα αυτή θα διοργανώνει:

1. Συνεργασία των υπεύθυνων της διεπιστημονικής ομάδας και της κλινικής ψυχολόγου με την προϊσταμένη των βρεφονηπιοκόμων, την ψυχολόγο και τον παιδίατρο του ιδρύματος, με στόχο την παρακολούθηση της πορείας και των αναγκών των βρεφών και των παιδιών που φιλοξενούνται στο ίδρυμα και την οργάνωση και τον συντονισμό των υπηρεσιών που θα παρέχονται σε αυτά (μια δίωρη συνάντηση ανά δεκαπέντε μέρες)
2. Εβδομαδιαίες συναντήσεις εποπτείας με την ψυχολόγο και την προϊσταμένη των βρεφονηπιοκόμων σε θέματα που αφορούν την ιδρυματική υγεία των βρεφών
3. Κλινική αξιολόγηση - παρατήρηση των βρεφών και των νέων εισαγωγών και χορήγηση του αναπτυξιακού τέστ Bayley III από την κλινική ψυχολόγο της διεπιστημονικής ομάδας, η οποία είναι εκπαιδευμένη στη χορήγηση και αξιολόγηση του συγκεκριμένου τεστ (4 ώρες, μια φορά την εβδομάδα)
4. Ομάδα εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και εμψύχωσης των εθελοντών που ασχολούνται με τα βρέφη (μια φορά την εβδομάδα).
5. Ομάδες ψυχοκινητικής ανάπτυξης (ρυθμός-μουσική-αδρή κινητικότητα - ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας - οργάνωση συμπεριφοράς), (μια φορά την εβδομάδα).
6. Ομάδες ανάγνωσης βιβλίων και αφήγησης παραμυθιών, μια φορά την εβδομάδα(μια φορά την εβδομάδα).
7. Ομάδες ψυχοπαιδαγωγικής υποστήριξης των μικρών παιδιών 2.5 έως 5
χρονών που φιλοξενούνται στο ίδρυμα (μια φορά την εβδομάδα)
8. Οργάνωση ημερίδας και εκπαιδευτικών σεμιναρίων για το προσωπικό του ιδρύματος.

Σύνοψη έργου: συνεργασίες, εποπτείες, στήριξη και εμψύχωση προσωπικού, αξιολόγηση και παρακολούθηση των βρεφών, οργάνωση δραστηριοτήτων για τα παιδιά του ιδρύματος, οργάνωση ημερίδας και εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους μέχρι την 03/09/2018, στο γραφείο Προμηθειών του Ιδρύματος, με φυσικό (οδός
28ης Οκτωβρίου 99, Θεσσαλονίκη ) ή ηλεκτρονικό τρόπο (ηλεκτρονική διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Επιπλέον, προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, παρακαλούμε, μαζί με την προσφορά σας, να μας αποστείλετε φορολογική ενημερότητα και ασφαλιστική ενημερότητα και αντίγραφο ποινικού μητρώου.

Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία ανάθεσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Προμηθειών του Ιδρύματος, (αρμόδια υπάλληλος
Χαμουργιωτάκη Αργυρώ) τηλ 2310-941777 με εσωτερικό 21, κατά τις εργάσιμες
μέρες και ώρες.

Δείτε εδώ την Πρόσκληση Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

 

2) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για φυσικοθεραπευτική παρέμβαση σε προστατευόμενο από το ίδρυμα παιδί με Α.Μ. 10925», συνολικού κόστους 1.800,00 €

Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Ο Αγ. Στυλιανός», σύμφωνα με το άρθρο 118 του Ν. 4412/2016 για απευθείας αναθέσεις προτίθεται να πραγματοποιήσει σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 203/2018 απόφαση Δ.Σ., φυσικοθεραπευτική παρέμβαση σε προστατευόμενο από το ίδρυμα παιδί με Α.Μ. 10925, με την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφοράς αποκλειστικά βάσει τιμής.

Συγκεκριμένα, συνιστώνται για το παιδί συνεδρίες φυσιοθεραπείας με συχνότητα δύο φορές ανά εβδομάδα για τουλάχιστον ένα εξάμηνο.

Οι συνεδρίες προβλέπονται να ξεκινήσουν κατά τους τελευταίους μήνες του 2018 και να συνεχιστούν στο επόμενο έτος 2019.

Προϋπολογιζόμενη Δαπάνη για 6 μήνες είναι 1.800,00 € με κόστος 300 € μηνιαίως.

Οι προσφορές μπορούν να κατατεθούν μέχρι την 03/09/2018 στο γραφείο
Προμηθειών του Ιδρύματος, οδός 28ης Οκτωβρίου 99, Θεσσαλονίκη.

Αρμόδιος υπάλληλος για την παραλαβή των προσφορών είναι η κα. Αργυρώ Χαμουργιωτάκη, η οποία θα δίνει και πληροφορίες στο τηλ 2310-941777 με εσωτερικό 21.

Δείτε εδώ την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Διεύθυνση

28ης Οκτωβρίου 99, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 546 42
Τηλ.: 2310929600, Fax: 2310911665, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!