Θέση Διευθυντή Ψυχιάτρου για την Μονάδα Απεξάρτησης 18 Άνω του Ψ.Ν.Α.Αιτήσεις έως 21/9/2018 - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

 ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΑΣ (1) ΘΕΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΙΑΤΡΩΝ ΚΛΑΔΟΥ Ε.Σ.Υ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ 18 ΑΝΩ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ.ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου προκηρύσει
την πλήρωση στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής της κάτωθι θέσης ειδικευμένου Ιατρού του κλάδου Ε.Σ.Υ.:

ΜΙΑΣ 1 ΘΕΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΙΑΤΡΩΝ ΨΝΑ

Διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων:
Η Αίτηση – δήλωση υποψηφιότητας υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr -, http://esydoctors.moh.gov.gr/App, με την χρήση των κωδικών εισαγωγής στο TAXISNET. Στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αναζητούν οδηγίες για την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει στις 3/9/2018 ώρα 12 μ.μ. και λήγει στις 21/9/2018 ώρα 23:59μ.μ..

Μέσα στην παραπάνω προθεσμία υποβολής αιτήσεων, κατατίθενται σε έντυπη μορφή τα δικαιολογητικά και εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης από τον υποψήφιο, αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο ή αποστέλλονται από αυτόν ταχυδρομικά είτε με συστημένη επιστολή, είτε με εταιρεία ταχυμεταφοράς, στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της 1ης Υ.ΠΕ. (Ζαχάρωφ 3, 115 21 , Αμπελόκηποι), σε κλειστό φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται η θέση για την οποία υποβάλλει υποψηφιότητα.

Στην περίπτωση της ταχυδρομικής αποστολής των εγγράφων, για το εμπρόθεσμο της κατάθεσης λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία παράδοσής τους για αποστολή και όχι η ημερομηνία παραλαβής από την παραπάνω αρμόδια υπηρεσία. Ο αριθμός πρωτοκόλλου για κάθε υποψηφιότητα τίθεται από την Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της 1ης Υ.ΠΕ., επί του κλειστού φακέλου.

Για την απόσυρση της αίτησης υποψηφιότητας απαιτείται η υποβολή υπεύθυνης δήλωσης στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της 1ης Υ.ΠΕ.

 

PDF 150.150

 

 

Δείτε εδώ την Αναλητική Προκήρυξη

 

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!