Θέσεις Ειδικών Επιστημόνων 2018-2019 στη Σχολή Ευελπίδων. Αιτήσεις έως 20/8/2018 - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018-19

Το Τμήμα Στρατιωτικών Επιστημών της ΣΣΕ δημοσίευσε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κάλυψη θέσεως Ειδικών Επιστημόνων το Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Τελική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών η Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018.

Η αίτηση και όλα τα στοιχεία των φακέλων των υποψηφιοτήτων των ενδιαφερομένων θα πρέπει να κατατεθούν αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή μέσω της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Υποβολής της ΣΣΕ.

apply.sse.gr

Οι Θέσεις:

Τομέας 1: Θεωρητικών Επιστημών (Θέσεις & Εξάμηνο)

1.Δύο (2) θέσεις Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20) και με γνωστικό αντικείμενο «Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία με έμφαση στη στρατιωτική ορολογία», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο γνωστικό αντικείμενο της Γαλλικής Γλώσσας ή εξαιρετικής τεχνικής εμπειρίας, κατά την ισχύουσα νομοθεσία για τα Πανεπιστήμια.

2. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20) και με γνωστικό αντικείμενο «Ηγεσία & Στρατιωτική Διοικητική Ι», για το χειμερινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι συναφούς ή συγγενούς Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ, με σχετική ειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο ή, ελλείψει αυτού, συναφούς Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης είτε, ελλείψει αυτού, να διαθέτουν αναγνωρισμένη επαγγελματική εμπειρία και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης, καθώς και τίτλο από την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου.

3. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20) και με γνωστικό αντικείμενο «Ηγεσία & Στρατιωτική Διοικητική ΙΙ», για το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι συναφούς ή συγγενούς Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ, με σχετική ειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο ή, ελλείψει αυτού, συναφούς Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης είτε, ελλείψει αυτού, να διαθέτουν αναγνωρισμένη επαγγελματική εμπειρία και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης, καθώς και τίτλο από την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου.

4. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20) και με γνωστικό αντικείμενο «Στρατιωτική Στρατηγική», για το χειμερινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι συναφούς ή συγγενούς Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ, με σχετική ειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο ή, ελλείψει αυτού, συναφούς Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης είτε, ελλείψει αυτού, να διαθέτουν αναγνωρισμένη επαγγελματική εμπειρία και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης, καθώς και τίτλο από την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου. Ελλείψει αιτήσεων από Ειδικούς Επιστήμονες, μια (1) θέση Στρατιωτικού Διδακτικού Προσωπικού (εν ενεργεία) στην μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Στρατιωτική Στρατηγική», για το χειμερινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στο αντίστοιχο ή σε συναφές γνωστικό αντικείμενο Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ ή ελλείψει αυτού, συναφούς Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης καθώς και τίτλο από την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου και να φέρουν τουλάχιστον το βαθμό του Λοχαγού ή αντίστοιχο των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

5. Δύο (2) θέσεις Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20) και με γνωστικό αντικείμενο «Πολεμική Επιχειρησιακή Τέχνη & Εφαρμογές», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι συναφούς ή συγγενούς Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ, με σχετική ειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο ή, ελλείψει αυτού, συναφούς Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης είτε, ελλείψει αυτού, να διαθέτουν αναγνωρισμένη επαγγελματική εμπειρία και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης, καθώς και τίτλο από την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου. Ελλείψει αιτήσεων από Ειδικούς Επιστήμονες, δύο(2) θέσεις Στρατιωτικού Διδακτικού Προσωπικού (εν ενεργεία) στην μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Πολεμική Επιχειρησιακή Τέχνη & Εφαρμογές», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στο αντίστοιχο ή σε συναφές γνωστικό αντικείμενο Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ ή ελλείψει αυτού, συναφούς Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης καθώς και τίτλο από την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου και να φέρουν τουλάχιστον το βαθμό του Λοχαγού ή αντίστοιχο των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

6.Δύο (2) θέσεις Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20) και με γνωστικό αντικείμενο «Στρατιωτική Ιστορία και Ανάλυση Στρατιωτικών Επιχειρήσεων», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι συναφούς ή συγγενούς Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ, με σχετική ειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο ή, ελλείψει αυτού, συναφούς Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης είτε, ελλείψει αυτού, να διαθέτουν αναγνωρισμένη επαγγελματική εμπειρία και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης, καθώς και τίτλο από την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου.

7. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20) και με γνωστικό αντικείμενο «Νεώτερη Ελληνική Ιστορία», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στην Ιστορία με έμφαση στη νεώτερη Ελληνική Ιστορία ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.

8. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20) και με γνωστικό αντικείμενο «Διεθνείς Σχέσεις – Διεθνείς Στρατιωτικοί Οργανισμοί», για το χειμερινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στην Πολιτική Επιστήμη ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στη γνωστική περιοχή των Διεθνών Σχέσεων και της Δημόσιας Διοίκησης.

9. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20) και με γνωστικό αντικείμενο «Διεθνείς Σχέσεις – Γεωπολιτική Μέσης Ανατολής», για το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στην Πολιτική Επιστήμη ή στις Διεθνείς Σχέσεις ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ, με έμφαση στη Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική Ανάλυση και Θεωρία.

10. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με πλήρη απασχόληση (έως 10/20) και με γνωστικό αντικείμενο «Ελληνική γλώσσα και στρατιωτική ορολογία για προπαιδευομένους αλλοδαπούς», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στην Ελληνική Γλώσσα και Φιλολογία ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου Πανεπιστήμιου αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο γνωστικό αντικείμενο της Ελληνικής ή εξαιρετικής τεχνικής εμπειρίας. Ιδιαίτερο προσόν η γνώση της Γαλλικής ή της Αγγλικής ή Αραβικών ή Σλαβικών Γλωσσών.

11. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με πλήρη απασχόληση (έως 10/20) με γνωστικό αντικείμενο στην «Ελληνική Ιστορία και γλώσσα με έμφαση στη στρατιωτική ορολογία για προπαιδευόμενους αλλοδαπούς», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στην Ελληνική Ιστορία ή γλώσσα ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισοτίμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό αντικείμενο ή εξαιρετικής τεχνικής εμπειρίας. Ιδιαίτερο προσόν η γνώση της Γαλλικής ή της Αγγλικής ή Αραβικής ή Σλαβικών Γλωσσών ως ενδιάμεσων υποστηρικτικών γλωσσών διδασκαλίας.

12. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20) και με γνωστικό αντικείμενο στην «Στρατηγική της Επικοινωνίες », για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στην Στρατηγική της Επικοινωνίας Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισοτίμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ.

Τομέας 2: Φυσικών Επιστημών και Εφαρμογών (Θέσεις & Εξάμηνο)

13.Δύο (2) θέσεις Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Χημική Τεχνολογία (Θεωρία & Εργαστήρια)», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Χημεία – Χημική Τεχνολογία ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.

14.Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Φυσική με έμφαση στις Στρατιωτικές Εφαρμογές», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Φυσική Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.

15.Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Φυσική με έμφαση στις Στρατιωτικές Εφαρμογές - Εργαστήρια», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Φυσική Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.

16.Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Αμυντικά Υλικά και Στρατιωτικές Εφαρμογές», για το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Φυσική ή Χημεία Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.

17. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Επιστήμες & Τεχνολογίες Οπλικών Συστημάτων», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να
είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος σε Φυσικές Επιστήμες Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.

18.Δύο (2) θέσεις Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Χημεία Τροφίμων και Πυρομαχικών», για το χειμερινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος σε συναφές αντικείμενο από Ελληνικό Πανεπιστήμιο ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.

19.Δύο (2) θέσεις Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Στρατιωτικές Εφαρμογές Φυσικής / Χημείας», για το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Φυσική ή στη Χημεία – Χημική Τεχνολογία Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.

20.Μία (1) θέση ειδικού επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 12/20) και με γνωστικό αντικείμενο «Φυσική Προπαιδευομένων», για το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στην Φυσική Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστήμιου αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο γνωστικό αντικείμενο της Φυσικής ή εξαιρετικής εμπειρίας. Ιδιαίτερο προσόν η γνώση της Γαλλικής ή της Αγγλικής ή Αραβικών ή Σλαβικών Γλωσσών.

Τομέας 3: Μαθηματικών και Επιστημών Μηχανικού (Θέσεις & Εξάμηνο)

21. Δύο (2) θέσεις Στρατιωτικού Διδακτικού Προσωπικού (εν ενεργεία) στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Τοπογραφία – Δορυφορική Τηλεπισκόπηση», για το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στο αντίστοιχο ή σε συναφές γνωστικό αντικείμενο Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ και να φέρουν τουλάχιστον το βαθμό του Λοχαγού ή αντίστοιχο των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων. Ιδιαίτερο προσόν η ευδόκιμη διδακτική προϋπηρεσία στο γνωστικό αντικείμενο.

22. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Ανώτερα Μαθηματικά (Γεωμετρία)», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου στη θεματική περιοχή του γνωστικού αντικειμένου της θέσης ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.

23. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Ανώτερα Μαθηματικά», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου στη θεματική περιοχή του γνωστικού αντικειμένου της θέσης ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.

24. Δύο (2) θέσεις Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Στρατιωτική Γεωγραφία – Επιχειρησιακή Ανάλυση Γεωγραφικών Διαμερισμάτων», για το χειμερινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι συναφούς ή συγγενούς Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ, με σχετική ειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο ή, ελλείψει αυτού, συναφούς Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης είτε, ελλείψει αυτού, να διαθέτουν αναγνωρισμένη επαγγελματική εμπειρία και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης, καθώς και τίτλο από την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου.

25. Επτά (7) θέσεις Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Πληροφορική με έμφαση στις Στρατιωτικές Εφαρμογές», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου ή Πολυτεχνείου στη θεματική περιοχή του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ή Πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.

26. Μία (1) θέση Στρατιωτικού Διδακτικού προσωπικού (εν ενεργεία) στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 16/20 για το χειμερινό εξάμηνο και έως 10/20 για το εαρινό εξάμηνο), με γνωστικό αντικείμενο «Βλητική», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στο αντίστοιχο ή σε συναφές γνωστικό αντικείμενο Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ και να φέρουν τουλάχιστον το βαθμό του Λοχαγού ή αντίστοιχο των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων. Ιδιαίτερο προσόν η ευδόκιμη διδακτική προϋπηρεσία στο γνωστικό αντικείμενο.

27. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Μηχανική», για το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος Πολιτικού Μηχανικού ή Μηχανολόγου Μηχανικού ελληνικού Πολυτεχνείου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.

28. Μία (1) θέση Στρατιωτικού Διδακτικού Προσωπικού (εν ενεργεία) στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Μηχανική», για το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος Πολιτικού Μηχανικού ή Μηχανολόγου Μηχανικού ελληνικού Πολυτεχνείου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο και να φέρουν τουλάχιστον το βαθμό του Λοχαγού ή αντίστοιχο των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων. Ιδιαίτερο προσόν αποτελεί η διδακτική, η ερευνητική καθώς και η τεχνική εξειδίκευση / εμπειρία στο αντικείμενο των θέσεων.

29. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Ηλεκτρονική και Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου ή Πολυτεχνείου στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ή Πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο. Ιδιαίτερο αποτελεί η διδακτική είτε ερευνητική εμπειρία στο αντικείμενο των θέσεων με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές.

30. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Ηλεκτρονική και Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα», για το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου ή Πολυτεχνείου στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ή Πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο. Ιδιαίτερο αποτελεί η διδακτική είτε ερευνητική εμπειρία στο αντικείμενο των θέσεων με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές.

31. Μια (1) θέση Στρατιωτικού Διδακτικού Προσωπικού (εν ενεργεία) στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Ηλεκτρονική και Στρατιωτικές Επικοινωνίες», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στο αντίστοιχο ή συναφές γνωστικό αντικείμενο Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ και να φέρουν τουλάχιστον το βαθμό του Λοχαγού ή αντίστοιχου των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων. Ελλείψει αιτήσεων εκ μέρους του εν ενεργεία Στρατιωτικού Προσωπικού, μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Ηλεκτρονική και Στρατιωτικές Επικοινωνίες», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου ή Πολυτεχνείου στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ή Πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο. Ιδιαίτερο αποτελεί η διδακτική είτε ερευνητική εμπειρία στο αντικείμενο των θέσεων με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές.

32. Τρείς (3) θέσεις Στρατιωτικού Διδακτικού Προσωπικού (εν ενεργεία) στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Προσομοίωση Στρατιωτικών Επιχειρήσεων», για το χειμερινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι πτυχίου ΑΕΙ ή ΑΣΕΙ κάτοχοι τουλάχιστον μεταπτυχιακού διπλώματος συναφούς γνωστικού αντικειμένου ή εξαιρετικής τεχνικής εμπειρίας που αποδεικνύεται με προϋπηρεσία στις υπηρεσίες προσομοίωσης στρατιωτικών επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας του ΓΕΣ, ΓΕΝ ή ΓΕΑ και να φέρουν τουλάχιστον το βαθμό του Λοχαγού ή αντίστοιχου των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

33. Μία (1) θέση Στρατιωτικού Διδακτικού Προσωπικού (εν ενεργεία) στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Στρατιωτική Εφοδιαστική Αλυσίδα (Military Logistics)», για το χειμερινό και το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στο αντίστοιχο ή συναφές γνωστικό αντικείμενο Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ και να φέρουν τουλάχιστον το βαθμό του Λοχαγού ή αντίστοιχου των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

34. Μία (1) θέση ειδικού επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 12/20) και με γνωστικό αντικείμενο «Μαθηματικά Προπαιδευομένων», για το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στα Μαθηματικά Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστήμιου αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο γνωστικό αντικείμενο των Μαθηματικών ή εξαιρετικής εμπειρίας. Ιδιαίτερο προσόν η γνώση της Γαλλικής ή της Αγγλικής ή Αραβικών ή Σλαβικών Γλωσσών.
Τομέας 4: Φυσικής και Πολιτισμικής Αγωγής (Θέσεις & Εξάμηνο)

35. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Φυσική Αγωγή και Πετοσφαίριση», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Πτυχίου ΤΕΦΑΑ (ΣΕΦΑΑ) ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ με κύρια ειδικότητα στο γνωστικό αντικείμενο της Πετοσφαίρισης. Για την πλήρωση της θέσεως θα συνεκτιμηθούν η προϋπηρεσία σε ΑΣΕΙ, η επαγγελματική διδακτική προϋπηρεσία στο γνωστικό αντικείμενο καθώς και η εξαιρετική τεχνική και ειδική εμπειρία λόγω εξειδίκευσης στις στρατιωτικές εφαρμογές.

36. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Φυσική Αγωγή και Αντισφαίριση», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Πτυχίου ΤΕΦΑΑ (ΣΕΦΑΑ) ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ με κύρια ειδικότητα στο γνωστικό αντικείμενο της Αντισφαίρισης. Για την πλήρωση της θέσεως θα συνεκτιμηθούν η προϋπηρεσία σε ΑΣΕΙ, η επαγγελματική διδακτική προϋπηρεσία στο γνωστικό αντικείμενο καθώς και η εξαιρετική τεχνική και ειδική εμπειρία λόγω εξειδίκευσης στις στρατιωτικές εφαρμογές.

37. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Φυσική Αγωγή και Καλαθοσφαίριση», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Πτυχίου ΤΕΦΑΑ (ΣΕΦΑΑ) ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ με κύρια ειδικότητα στο γνωστικό αντικείμενο της Καλαθοσφαίρισης. Για την πλήρωση της θέσεως θα συνεκτιμηθούν η προϋπηρεσία σε ΑΣΕΙ, η επαγγελματική διδακτική προϋπηρεσία στο γνωστικό αντικείμενο καθώς και η εξαιρετική τεχνική και ειδική εμπειρία λόγω εξειδίκευσης στις στρατιωτικές εφαρμογές.

38. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Φυσική Αγωγή και Τεχνική Αναρρίχηση», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Πτυχίου ΤΕΦΑΑ (ΣΕΦΑΑ) ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ με ειδικότητα στο γνωστικό αντικείμενο της Τεχνικής Αναρρίχησης. Για την πλήρωση της θέσεως θα συνεκτιμηθούν η προϋπηρεσία σε ΑΣΕΙ, η πιστοποιημένη επαγγελματική διδακτική προϋπηρεσία στο γνωστικό αντικείμενο καθώς και η εξαιρετική τεχνική και ειδική εμπειρία λόγω εξειδίκευσης στις στρατιωτικές εφαρμογές.

39. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Φυσική Αγωγή και Πυγμαχία - KICK BOXING», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Πτυχίου ΤΕΦΑΑ (ΣΕΦΑΑ) ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ με κύρια ειδικότητα στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης. Για την πλήρωση της θέσεως θα συνεκτιμηθούν η προϋπηρεσία σε ΑΣΕΙ, η πιστοποιημένη επαγγελματική διδακτική προϋπηρεσία στο γνωστικό αντικείμενο καθώς και η εξαιρετική τεχνική και ειδική εμπειρία λόγω εξειδίκευσης στις στρατιωτικές εφαρμογές.

40. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Φυσική Αγωγή και Παγκράτιο», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Πτυχίου ΤΕΦΑΑ (ΣΕΦΑΑ) ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ με κύρια ειδικότητα στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης. Για την πλήρωση της θέσεως θα συνεκτιμηθούν η προϋπηρεσία σε ΑΣΕΙ, η πιστοποιημένη επαγγελματική διδακτική προϋπηρεσία στο γνωστικό αντικείμενο καθώς και η εξαιρετική τεχνική και ειδική εμπειρία λόγω εξειδίκευσης στις στρατιωτικές εφαρμογές.

41. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Φυσική Αγωγή και Κολύμβηση», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Πτυχίου ΤΕΦΑΑ (ΣΕΦΑΑ) ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ με κύρια ειδικότητα στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης. Για την πλήρωση της θέσεως θα συνεκτιμηθούν η προϋπηρεσία σε ΑΣΕΙ, η πιστοποιημένη επαγγελματική διδακτική προϋπηρεσία στο γνωστικό αντικείμενο καθώς και η εξαιρετική τεχνική και ειδική εμπειρία λόγω εξειδίκευσης στις στρατιωτικές εφαρμογές.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!