Θέσεις για Κοινωνικούς Λειτουργούς, Ψυχίατρο, Διερμηνείς, Επιμελητή/Φροντιστή από την ΑΡΣΙΣ - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΑΡΣΙΣ NEWSEAE.GR

 

Η Κοινωνική Οργάνωση ΑΡΣΙΣ για κάλυψη των αναγκών της εξέδωσε τις κάτωθι Προκητύξεις θέσεων εργασίας:

1) Προκήρυξη θέσης Κοινωνικού Λειτουργού πλήρους απασχόλησης στη Θεσσαλονίκη

Η Κοινωνική Οργάνωση ΑΡΣΙΣ αναζητά Κοινωνικό Επιστήμονα για την κάλυψη των αναγκών της στο πλαίσιο δράσεων Εξειδικευμένης Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης και Ψυχικής Υγείας σε Πρόσφυγες, Μετανάστες και Αιτούντες Άσυλο στη Θεσσαλονίκη.

Περιγραφή Θέσης:

Μέρος των καθηκόντων της θέσης θα είναι ο εντοπισμός και η εξέταση περιπτώσεων, η διεξαγωγή μιας εκτίμησης πρωτογενών αναγκών, η διαχείριση περιπτώσεων, η υποστήριξη των εξυπηρετούμενων σε πρωτοβάθμιο επίπεδο μέσω της παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, η παραπομπή και συνοδεία σε άλλες υπηρεσίες, νοσοκομεία και κλινικές, η σύνδεση των εξυπηρετούμενων με άλλες υπηρεσίες και έργα της ARSIS και άλλους φορείς, η διατήρηση του αρχείου περιστατικών και κατάρτιση στατιστικών δεδομένων τηρούμενων των αρχών προστασίας ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Απαραίτητα προσόντα:

    Τίτλος σπουδών Πτυχίου Κοινωνικού Λειτουργού, Κοινωνιολόγου ή Ψυχολόγου
    Άδεια άσκησης επαγγέλματος (όπου απαιτείται)
    Προηγούμενη διετή επαγγελματική ή εθελοντική εμπειρία
    Άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας
    Εμπειρία στην επικοινωνία και διαμεσολάβηση με δημόσιους και ιδιωτικούς τοπικούς φορείς
    Δεξιότητες συνεργασίας και συντονισμού στο πλαίσιο λειτουργίας της ομάδας. Ικανότητα να εργάζεται υπό συνθήκες πίεσης και ανάληψης πρωτοβουλιών, ικανότητα οργάνωσης και εποπτείας, ικανότητα επίλυσης προβλημάτων σε καθημερινές καταστάσεις κρίσης, εμπειρία στη διοργάνωση διαπολιτισμικών κοινοτικών δραστηριοτήτων, δράσεων εξωστρέφειας, εμψύχωσης νέων και δημιουργικής απασχόλησης, εμπειρία στην επικοινωνία με δημόσιους και ιδιωτικούς τοπικούς φορείς.
    Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ

Επιθυμητά προσόντα:

    Άδεια οδήγησης.
    Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών
    Εξειδικευμένη προϋπηρεσία και γνώση σε θέματα ψυχικής υγείας ή θυμάτων βασανιστηρίων
    Βασικές γνώσεις σε σχέση με το νομικό καθεστώς των αιτούντων άσυλο και των προσφύγων και τα ανθρώπινα δικαιώματα
    Γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας (προτιμητέα γνώση γαλλικών)

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους με μία συνοδευτική επιστολή έως τις 22/08/2017 και ώρα 11:00, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με θέμα: GD01 ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ

 

2) Προκήρυξη θέσης Κοινωνικού Λειτουργού στο Safe Zone του Σχιστού

Η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων αναζητά Κοινωνικό Λειτουργό στο πλαίσιο του προγράμματος «Providing urgent protection for the most vulnerable Unaccompanied Children (UAC)  through Safe Zones, Food Provision and Case management» στο Safe Zone του Σχιστού.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να αποστείλουν μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Βιογραφικό Σημείωμα και Συνοδευτική Επιστολή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, με την ένδειξη «Κοινωνικός Λειτουργός S/Z Σχιστού», έως  τις 22/08/2018.

Η ΑΡΣΙΣ εξετάζει κάθε αίτηση με βάση τα προσόντα που ζητούνται για κάθε θέση και με βάση την αρχή των ίσων ευκαιριών. Κατά την εξέταση των βιογραφικών θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα.

Πληροφορίες: Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 8825 987

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

 

3) Προκήρυξη θέσεων εργασίας για Κοινωνικούς Λειτουργούς και Διερμηνείς στην Κω και τη Λέρο

Η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων αναζητά Κοινωνικούς Λειτουργούς και Διερμηνείς για τη διαχείριση προγράμματος SGBV/LGBTQI+ στην Κω και τη Λέρο, στο πλαίσιο του προγράμματος «PROVISION OF ACCOMMODATION AND SERVICES TO REFUGEES AND ASYLUM SEEKERS IN GREECE το οποίο χρηματοδοτείται από την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. για τους Πρόσφυγες (UNHCR).

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να αποστείλουν μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Βιογραφικό Σημείωμα και Επιστολή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος έως  τις 22/08/2018.

Η ΑΡΣΙΣ εξετάζει κάθε αίτηση με βάση τα προσόντα που ζητούνται για κάθε θέση και με βάση την αρχή των ίσων ευκαιριών. Κατά την εξέταση των βιογραφικών θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα.

Πληροφορίες: Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 88 25 987

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

 

4) Προκήρυξη θέσης Ψυχιάτρου πλήρους απασχόλησης στη Θεσσαλονίκη

Η Κοινωνική Οργάνωση ΑΡΣΙΣ αναζητά Ψυχίατρο για την κάλυψη αναγκών της στο πλαίσιο δράσεων Εξειδικευμένης Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης και Ψυχικής Υγείας σε Πρόσφυγες, Μετανάστες και Αιτούντες Άσυλο στη Θεσσαλονίκη.

Περιγραφή Θέσης:

Μέρος των καθηκόντων της θέσης θα είναι    η ψυχιατρική υποστήριξη των εξυπηρετούμενων, η  εκτίμηση και αντιμετώπιση των αναγκών των εξυπηρετούμενων, η καταγραφή, παρακολούθηση και προώθηση των περιστατικών που πιθανόν χρήζουν ειδικότερης αρωγής, η διατήρηση του αρχείου περιστατικών και κατάρτιση στατιστικών δεδομένων τηρούμενων των αρχών προστασίας ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, η παραπομπή των εξυπηρετούμενων σε άλλες υπηρεσίες και συνεργασία με αυτές όπως: νοσοκομεία και κλινικές.

Απαραίτητα προσόντα:

    - Τίτλος σπουδών Πτυχίου Ψυχιάτρου
    - Άδεια άσκησης επαγγέλματος (όπου απαιτείται)
    - Προηγούμενη διετή επαγγελματική ή εθελοντική εμπειρία
    - Άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας
    - Δεξιότητες συνεργασίας και συντονισμού στο πλαίσιο λειτουργίας της ομάδας. Ικανότητα να εργάζεται υπό συνθήκες πίεσης και ανάληψης πρωτοβουλιών, ικανότητα οργάνωσης και εποπτείας, ικανότητα επίλυσης προβλημάτων σε καθημερινές καταστάσεις κρίσης, εμπειρία στη διοργάνωση διαπολιτισμικών κοινοτικών δραστηριοτήτων, δράσεων εξωστρέφειας, εμψύχωσης νέων και δημιουργικής απασχόλησης, εμπειρία στην επικοινωνία με δημόσιους και ιδιωτικούς τοπικούς φορείς.
    - Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ

Επιθυμητά προσόντα:

    - Άδεια οδήγησης.
    - Εμπειρία στην επικοινωνία και διαμεσολάβηση με δημόσιους και ιδιωτικούς τοπικούς φορείς
    - Εξειδικευμένη προϋπηρεσία και γνώση σε περιπτώσεις προσφύγων ή θυμάτων βασανιστηρίων
    - Βασικές γνώσεις σε σχέση με το νομικό καθεστώς των αιτούντων άσυλο και των προσφύγων και τα ανθρώπινα δικαιώματα
    - Γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας (προτιμητέα γνώση γαλλικών)

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους με μία συνοδευτική επιστολή έως τις 22/08/2017 και ώρα 11:00, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με θέμα: GD02 ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

 

5) Προκήρυξη θέσης Επιμελητή/Φροντιστή στο Safe Zone της Θήβας

Η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων αναζητά Επιμελητή / Φροντιστή στο πλαίσιο του προγράμματος «Providing urgent protection for the most vulnerable Unaccompanied Children (UAC) through Safe Zones, Food Provision and Case management» στο S/Z της Θήβας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να αποστείλουν μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Βιογραφικό Σημείωμα και Συνοδευτική Επιστολή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, με την ένδειξη «Επιμελητής S/Z Θήβας», έως  τις 25/08/2018.

Η ΑΡΣΙΣ εξετάζει κάθε αίτηση με βάση τα προσόντα που ζητούνται για κάθε θέση και με βάση την αρχή των ίσων ευκαιριών. Κατά την εξέταση των βιογραφικών θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα.

Πληροφορίες: Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 8825 987

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!