Θέσεις για 1 Κοιν. Λειτουργό, 1 Εργοθεραπευτή, 1 Λογοθεραπευτή, 1 ΠΕ Γυμναστή ΕΑΕ κλπ. στο ΚΔΑΠ - ΑμΕΑ του Δήμου Κρωπίας. Αιτήσεις έως 14/8/2018 - NEWSEAE.GR

ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ NEWSEAE.GRΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΜΕ 2/2018 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2018-2019» - Δομή ΚΔΑΠ-ΑμΕΑ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κρωπίας (Κ.Ε.Δ.Κ.), ανακοινώνει
τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά επτά (7) άτομα για την κάλυψη αναγκών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κρωπίας (Κ.Ε.Δ.Κ.), που εδρεύει στο Κορωπί, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Παροχή υποστηρικτικού έργου στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παίδων ΑμΕΑ του Δήμου Κρωπίας» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων:

ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ 2018 ΑΑΑ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου (ΣΜΕ)» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα « ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο αςεπ ΣΜΕ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κρωπίας (Κ.Ε.Δ.Κ.), Βασιλέως Κωνσταντίνου 47, 19400, Κορωπί, υπόψη κ. Σιδέρη Θωμά (τηλ. επικοινωνίας: 210-6628407 εσωτ. 130).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για επιλογές απασχόλησης μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ). Η σώρευση επιλογών απασχόλησης διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

 

Αιτήσεις έως 14/8/2018

 

PDF 130

 

 

Δείτε εδώ την Αναλυτική Ανακοίνωση

 

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!