Θέσεις για 4 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 5 Β. Βρεφοκόμων κλπ στο Δήμο Ιλίου. Αιτήσεις έως 13/8/2018 - Τα Νέα της Είδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

 

ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2018
για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ο Δήμος Ιλίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατεσσάρων (14) ατόμων για την κάλυψη αναγκών, με την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου, του Δήμου Ιλίου που εδρεύει στο Ίλιον Ν. Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:
Δήμος Ιλίου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 2 2018 Β

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Ιλίου, Κάλχου 48-50, Ίλιον, Τ.Κ.13122,
απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού και Διαχείρισης Ανθρώπινου
Δυναμικού, υπόψη κ.κ. Μέττου Αγγελικής, Σαγματοπούλου Ευαγγελίας και Μαρίας Λιατήρη (τηλ. επικοινωνίας: 2132030123, 2132030105 και 2132030122).

Αιτήσεις έως 13/8/2018


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!