Θέσεις για 2 Επιστήμονες στις Επιμορφωτικές δράσεις υποστήριξης της εκπαίδευσης παιδιών προσφύγων του ΙΕΠ. Αιτήσεις έως 19/7/2018 - NEWSEAE.GR

ΙΕΠ LOGO

 

Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής  

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή αίτησης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού Δικαίου με δύο (2) ειδικούς επιστήμονες για την κάλυψη των αναγκών υποστήριξης της Δράσης 4 «Επιμορφωτικές δράσεις για την υποστήριξη της εκπαίδευσης παιδιών προσφύγων» της Πράξης «Παρεμβάσεις επιμόρφωσης για την ενίσχυση των σχολικών δομών του εκπαιδευτικού συστήματος», με κωδικό ΟΠΣ 5004204, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και το Ελληνικό Δημόσιο. (Αρ. πρωτ.: 7513/09.07.2018 & ΑΔΑ: 9ΨΝΝΟΞΛΔ-4Ψ6).

Το Δ.Σ του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (Ι.Ε.Π)

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

Ενδιαφερόμενους, φυσικά πρόσωπα Πτυχιούχους Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή κατόχους ισότιμου και αναγνωρισμένου από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. πτυχίου του εξωτερικού, προς υποβολή αίτησης για σύναψη σύμβασης
μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με δύο (2) ειδικούς επιστήμονες σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα πρόσκληση και τις ανάγκες της ανωτέρω Πράξης.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Στο πλαίσιο της υλοποίησης με ίδια μέσα, το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ως δικαιούχος, ενδιαφέρεται για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με δύο (2) ειδικούς επιστήμονες για την κάλυψη των αναγκών υποστήριξης της Δράσης 4: «Επιμορφωτικές δράσεις για την υποστήριξη της εκπαίδευσης παιδιών προσφύγων» της Πράξης «Παρεμβάσεις επιμόρφωσης για την ενίσχυση των σχολικών δομών του εκπαιδευτικού συστήματος», με κωδικό ΟΠΣ 5004204, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Το αντικείμενο του έργου των δύο (2) ειδικών επιστημόνων ανά κωδικό θέσης (Κ.Θ.) είναι η εκπόνηση ειδικού επιμορφωτικού υλικού το οποίο θα αφορά τις ακόλουθες θεματικές:

Α) Ψυχοκοινωνική ανάπτυξη προσφύγων παιδικής και εφηβικής ηλικίας
Β) Υποστήριξη ενηλίκων σε θέματα ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης προσφύγων

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων, βάσει του άρθρου 7 (7.3) της Πρόσκλησης, είναι 19.07.2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 213 1335 569 (κ. Παρασκευή Τρούκη) για θέματα κριτηρίων, ή στο τηλέφωνο 213 1335 355 (κ. Κ.
Σαββοπούλου, κ. Κ. Λειβαδίτης) για θέματα διαδικασιών.

 

1. Η Σχετική Πρόσκληση


2. Έντυπο Υποβολής αίτησης


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!