Συλλαλητήριο και Πορεία στη Βουλή διοργάνωσαν σήμερα 7/6/20128 η ΔΟΕ, ΟΛΜΕ η ΠΟΣΕΕΠΕΑ κ.α. | Πόπη Γ. Γεωργίου

ΔΟΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΠΗ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ 07.06.2018 ΔΟΕ

Πόπη Γ. Γεωργίου

Συλλαλητήριο και Πορεία στη Βουλή διοργάνωσαν σήμερα 7 Ιουνίου 2018 η ΔΟΕ η ΟΛΜΕ η ΠΟΣΕΕΠΕΑ και άλλοι φορείς που συμμετείχαν.

Οι φορείς Εκπαίδευσης με εκατοντάδες εκπαιδευτικούς συγκεντρώθηκαν στις 6:00 μμ στα Προπύλαια και πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή για να διαμαρτυρηθούν για την ψήφιση του Ν/Σ  «Αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις», που ψηφίζεται αυτή την ώρα από την Ολομέλεια της Βουλής.

Παρόντες σύσσωμα τα Προεδρεία της ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΕΠΕΑ Δημήτρης Παπαευθυμίου η Μαρία Μαργαρίτη μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ , η επίτιμη Πρόεδρος του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής Πόπη Γεωργίου, ο τ. Πρόεδρος της ΟΛΜΕ Γρηγόρης Καλομοίρης, ο αιρετός του ΚΥΣΠΕ Βασίλης Παλληγιάννης, ο τ. Διευθυντή Ειδικής Αγωγής του ΥΠΠΕΘ Κωνσταντίνος Λολίτσας κ.α.

ΟΛΜΕ 7.06.2018ΟΛΜΕ

Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 07.06.2018

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 7.06.2018

ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣΜαρία Μαργαρίτη μέλος Δ.Σ. ΠΟΣΕΕΠΕΑ, Δημήτρης Παπαευθυμίου Πρόεδρος ΠΟΣΕΕΠΕΑ, Βασίλης Παληγιάννης Αιρετός ΚΥΣΠΕ, Γρηγόρης Καλομοίρης τ. Πρόεδρος ΟΛΜΕ, Πόπη Γεωργίου Επίτημη Πρόεδρος ΣΕΕΠΕΑ Αττικής


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!