Πόπη Γ. Γεωργίου Αποχαιρετισμός στην Αγαπημένη μας Μπέττυ Λεωτσάκου

ΠΟΠΗ Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗN ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΠΕΤΤΥ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017


ΜΠΕΤΤΥ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ 1ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗN ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΠΕΤΤΥ

Ήσουν εκεί

Σε κάθε κάλεσμα, σε κάθε ανάγκη, σε κάθε αγώνα, σε κάθε προσπάθεια να πάμε σαν κλάδοι του ΕΕΠ και του ΕΒΠ μπροστά, σε κάθε προσπάθεια να αναγνωριστεί ο επιστημονικός μας λόγος και μας κράτησες ψηλά.

Δεν έδειξες ποτέ κούραση, δεν αρνήθηκες ποτέ την προσφορά σου από όποια θέση σου ζητήθηκε να προσφέρεις και ήσουν εκεί πάντα όρθια, ήρεμη και σοφή.

Κέρδιζες εχθρούς και φίλους με την καλοσύνη σου, τον αλτρουισμό και την επιστημοσύνη σου και πάντα είχες έναν καλό λόγο για όλους.

Και σε μια  στιγμή, χωρίς να το καταλάβουμε, μέσα στην περηφάνια και την αξιοπρέπεια που χαρακτήριζαν το κάθε σου βήμα, έφυγες από κοντά μας αφήνοντας πίσω σου ένα τεράστιο κενό, δυσαναπλήρωτο.

Ήταν για όλους εμάς που σε γνωρίσαμε, που συνεργαστήκαμε και αγωνιστήκαμε για πολλά χρόνια μαζί, που μοιραστήκαμε στιγμές χαράς, λύπης, επιτυχιών και έντονων προβληματισμών, η είδηση του θανάτου σου μια στιγμή βουβή, ένα μεγάλο σοκ.

Πώς να πιστέψεις ότι η Μπέττυ μας, η Μπέττυ όλων των συναδέλφων, ΕΕΠ και ΕΒΠ δεν είναι πλέον μαζί μας.

Πώς να πιστέψεις ότι αυτή η αγωνίστρια της πρώτης γραμμής για τα δίκαια αιτήματα των κλάδων μας δεν θα είναι πλέον μαζί μας στους αγώνες που έρχονται.

Σου χρωστάμε πολλά Μπέττυ και σου οφείλουμε σεβασμό και αγάπη.

Κανείς μας δεν θα σε ξεχάσει.

Θα είσαι πάντα εδώ, μαζί μας σε κάθε μας βήμα, σε κάθε αγώνα μας.

Ας αναπαυτεί η γλυκιά σου ψυχή και ας γίνει η μορφή σου οδηγός στα βήματα μας.

Καλό ταξίδι Αγαπημένη

Υ.Γ. Η κηδεία θα γίνει την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 στον ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στα Γλυκά Νερά, στις 4.00 μ.μ.

Η Μπέττυ Λεωτσάκου ήταν Πρόεδρος Δ.Σ. και Διοικήτρια του ΚΕΑΤ από το 2015 μέχρι σήμερα. Διετέλεσε Πρόεδρος του ICEVI – Europe του Διεθνούς Συμβουλίου για την Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Όρασης, Πρόεδρος του Συλλόγου  ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, Μέλος του Δ.Σ.της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ), Αντιπρόεδρος του Ινσιτούτου Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε., Αιρετό μέλος  στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο ΠΥΣΕΕΠ Αττικής, Πρόεδος του Δ.Σ. της Παιδόπολης Αλίμου κ.α.

Πόπη Γ. Γεωργίου

Επίτιμη Πρόεδρος του ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!