Εκδήλωση: Βασικά μεγέθη Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης 27/11/2018 Αθήνα | Newseae.gr

ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ NEWSEAE.GR

Το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της Γ.Σ.Ε.Ε. (ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ) και το Παρατηρητήριο Θεμάτων Αναπηρίας της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ) πραγματοποιούν την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 και ώρα έναρξης 10:00 πμ. στον πολυχώρο «Αθηναΐς» (Καστοριάς 34, Αθήνα), παρουσίαση έρευνας αφιερωμένης στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση, με τίτλο «Τα μεγέθη του μαθητικού πληθυσμού, των εισροών & των εκροών της ειδικής αγωγής & εκπαίδευσης στην Ελλάδα την περίοδο 2007-2016».

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα μεγέθη του μαθητικού πληθυσμού, των εισροών & των εκροών της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης στην Ελλάδα την περίοδο 2007-2016 και θα πραγματοποιηθεί ευρεία συζήτηση με την ενεργό συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο την ποιοτική διερεύνηση των εμποδίων που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης, δίνοντας προτεραιότητα στους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων που παρακολούθησαν την παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης τον περασμένο Μάιο, καθώς και όσοι ανήκουν στην αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

AGENDA Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1ΑΑ

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!