7ο Διεθνές Συνέδριο Διαπροσωπικής Αποδοχής - Απόρριψης 15-18/5/2018 Πάντειο - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2018

Η Διεθνής Εταιρεία Διαπροσωπικής Αποδοχής Απόρριψης (ISIPAR, International Society for Acceptance Rejection) σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών διοργανώνουν στην Αθήνα 15-18 Μαΐου 2018 το 7ο Διεθνές Συνέδριο Διαπροσωπικής Αποδοχής Απόρριψης (7th International Congress on Interpersonal Acceptance - Rejection). που θα πραγματοποιηθεί στο Πάντειο Πανεπιστημιο.

Η βαρύνουσα σημασία της αποδοχής – απόρριψης στις δια βίου διαπροσωπικές σχέσεις αναγνωρίζεται βαθμιαία από όλους και μελετάται σε σχέσεις όπως οι γονεϊκές, οι μεταξύ ομηλίκων και οι στενές σχέσεις και σε φαινόμενα που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την γονεϊκή αποξένωση, την παιδική κακοποίηση και ενδοοικογενειακή βία, τη μοναξιά, τη συγχώρηση, το φόβο της εγγύτητας, την προσαρμοστικότητα και ικανοποίηση στις σχέσεις των ενηλίκων, τη διαμόρφωση της προσωπικότητας και της ταυτότητας.

Το συνέδριο θα εστιάσει σε θεωρητικά, ερευνητικά ζητήματα, εφαρμοσμένη έρευνα και εφαρμογές συνδυάζοντας διακλαδικές και διαπολιτισμικές προσεγγίσεις.

Θεματολογία

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Το Πρόγραμμα θα ανακοινωθεί προσεχώς

Περισσότερες λεπτομέρειες

Εγγραφές


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!