Καλλιτεχνικό Βιωματικό Πενθήμερο Σεμινάριο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή 21-25/5/2018 - NEWESEAE.GR

ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ 1Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή διοργανώνει Καλλιτεχνικό Βιωματικό Πενθήμερο ΠΟΡΤΑ ΣΚΗΝΗΣ από 21-25 Μαΐου 2018, που θα πραγματοποιηθεί στην Πόρτα Ανοιχτή (Μαρίνου Γερουλάνου 117, Αργυρούπολη).

Η Πρόσκληση

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας προσκαλούμε στο Καλλιτεχνικό Βιωματικό Πενθήμερο ΠΟΡΤΑ ΣΚΗΝΗΣ που θα πραγματοποιηθεί στην ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ, από 21-25 Μαΐου 2018.

Το Πενθήμερο σκοπεύει να φέρει κοντά ανθρώπους όλων των ηλικιών, με ξεχωριστά βιώματα, με ή χωρίς ιδιαίτερες καλλιτεχνικές ικανότητες, αλλά με ενδιαφέρον και όρεξη να συνεργαστούν και να μάθουν από μια βιωματική και συνενωτική  καλλιτεχνική εμπειρία, όπου θα έχει τη θέση του και ο άνθρωπος με αναπηρία.

Μαζί, θα χορέψουμε, θα τραγουδήσουμε, θα ζωγραφίσουμε και θα παίξουμε θέατρο. Μαζί, θα γράψουμε και θα διηγηθούμε ιστορίες και αναμνήσεις από τη ζωή μας. Θα ανακαλύψουμε άγνωστα ταλέντα στους εαυτούς μας και στους άλλους, καθώς και νέα ενδιαφέροντα που δεν είχαμε αντιληφθεί.

Στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή πιστεύουμε πως η παιδεία, η καλλιέργεια και η τέχνη είναι καθοριστικοί παράγοντες στη ζωή κάθε ανθρώπου.
Ελάτε να αποδείξουμε μαζί την αλήθεια αυτής της πίστης.

Σας περιμένουμε με χαρά.
 
Πληροφορίες: Αλεξία Χαμόδρακα, τηλ. 210-9622290 (εσωτ. 305), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αιτήσεις Συμμετοχής: Μέσω του www.eps-ath.gr και αποστολή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως τις 11/5/2018.
 
Η συμμετοχή είναι δωρεάν
 
Δείτε το πρόγραμμα

Αίτηση συμμετοχής

ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ
Διεύθυνση: Μαρίνου Γερουλάνου 117 ΤΚ 164 52 Αργυρούπολη
Τηλ. Κέντρο:210 96 22 290
Φαξ: 210 96 44 330
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΧΑΡΤΗΣ

Με Μετρό: Με τη γραμμή 2 του Μετρό κατεβαίνετε στο σταθμό "Αργυρούπολη" και ανεβαίνοντας την οδό Πόντου στρίβετε δεξιά στην οδό Μαρίνου Γερουλάνου.


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!