Πρόγραμμα ''Μαθαίνουμε Παρέα'' στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση 2018-2019 του Κοιν. Ίδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση - NEWSEAE.GR

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΤΣΗ

Πρόγραμμα ''Μαθαίνουμε Παρέα'' του Κοινωφελούς Ίδρυματος Ιωάννη Σ. Λάτση

Με στόχο την ενίσχυση της δημιουργικότητας που αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια της μαθησιακής και εκπαιδευτικής διαδικασίας στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και επιθυμώντας να εντάξει εκπαιδευτικούς και μαθητές σε μια συμμετοχική, συνεργατική διαδικασία προς ένα συντονισμένο σκοπό, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση έχει καθιερώσει από το 2013 το χρηματοδοτικό πρόγραμμα "Μαθαίνουμε Παρέα", με αποδέκτες τους παιδαγωγούς των νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων της χώρας.

Οι εκπαιδευτικοί, με την υποστήριξη του Ιδρύματος, υλοποιούν καινοτόμες εκπαιδευτικές δραστηριότητες στις σχολικές τους μονάδες.

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση προσκαλεί για έκτη χρονιά τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης να υποβάλουν προτάσεις στο πρόγραμμα «Μαθαίνουμε Παρέα».

Οι δραστηριότητες θα υλοποιηθούν κατά το σχολικό έτος 2018-19 σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Κύριος στόχος του προγράμματος «Μαθαίνουμε Παρέα» είναι η ενδυνάμωση της προσωπικότητας του μαθητή, η ανάπτυξη και η εξέλιξη του εαυτού του, η προαγωγή και η ενδυνάμωση της αυτοεκτίμησης, αυτοπεποίθησης και αυτοαντίληψης μέσα από καινοτόμες δράσεις (ομαδο)συνεργατικές μεθόδους διδασκαλίας.

Η δημόσια πρόσκληση στην οποία υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής και το χρονοδιάγραμμα της επιλογής είναι διαθέσιμη εδώ.


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!