Π.Μ.Σ. ''Εφαρμοσμένη Νοσηλευτική Επιστήμη'' ΕΚΠΑ 2018-2019 - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΕΚΠΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 1

ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος, προκηρύσσει 30 θέσεις Μεταπτυχιακών Φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, βάσει του Ν.4485/2017 στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.):

«Εφαρμοσμένη Νοσηλευτική Επιστήμη»(Applied Nursing Science) με τις εξής ειδικεύσεις:

1.    Πρόληψη και έλεγχος Λοιμώξεων/Prevention and Infection Control (10 θέσεις)

2.    Νοσηλευτική Διαχείριση Παιδιών και Ενηλίκων με Σακχαρώδη Διαβήτη /Nursing Management of Diabetes of Children and Adults (10 θέσεις)

3.    Νεφρολογική Νοσηλευτική /Nursing of Renal Diseases (10 θέσεις)

σύμφωνα με την απόφαση ίδρυσης 790/29-06-2018, της Συγκλήτου ΕΚΠΑ (σε αναμονή δημοσίευσης ΦΕΚ) και τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του ΠΜΣ (απόφαση Συγκλήτου ΕΚΠΑ 847/02-07-2018).

Αίτηση υποψηφιότητας μπορούν να υποβάλουν κάτοχοι τίτλου του Α' κύκλου σπουδών των Τμημάτων: Επιστημών Υγείας (Νοσηλευτικής, Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Φαρμακευτικής, Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής των Ενόπλων Δυνάμεων), και αντιστοίχων Τμημάτων συναφούς γνωστικού αντικειμένου των Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

Επίσης, γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι των Τμημάτων Νοσηλευτικής καθώς και άλλων Τμημάτων των Σχολών Επιστημών Υγείας των ΤΕΙ, συναφούς γνωστικού αντικειμένου.

Γίνονται δεκτοί ως υπεράριθμοι υπότροφοι και μέλη των κατηγοριών ΕΕΠ, ΕΔΙΠ και ΕΤΕΤ σύμφωνα με την παρ. 8 του άρ. 34 του Ν.4485/17.

Σκοπός του ΠΜΣ «Εφαρμοσμένη Νοσηλευτική Επιστήμη» είναι η παροχή υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στα επιστημονικά πεδία της Πρόληψης και του ελέγχου των Λοιμώξεων, της Νοσηλευτικής Διαχείρισης Παιδιών και Ενηλίκων με Σακχαρώδη Διαβήτη και της Νεφρολογικής Νοσηλευτικής.

Οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα κατατίθενται εις τριπλούν στη Γραμματεία του Τμήματος Νοσηλευτικής  έως 21.09.2018, ώρες 11.00 έως 14.00, (Δήλου 1Α Γουδί, υπεύθυνος κ. Αθανάσιος Θεοδωρόπουλος, τηλ. 210 746 1499).

Η χρονική διάρκεια φοίτησης στο ΠΜΣ που οδηγεί στη λήψη Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ορίζεται σε τέσσερα (4) ακαδημαϊκά εξάμηνα, στα οποία περιλαμβάνεται και ο χρόνος εκπόνησης διπλωματικής εργασίας.

Για τη συμμετοχή τους στο ΠΜΣ «Εφαρμοσμένη Νοσηλευτική Επιστήμη» οι μεταπτυχιακοί φοιτητές καταβάλλουν τέλη φοίτησης που ανέρχονται στο ποσό των 2000€ (500 ευρώ ανά εξάμηνο). Η καταβολή του τέλους φοίτησης, γίνεται στην αρχή κάθε εξαμήνου (πρώτη δόση με την εγγραφή).

Αναλυτική Προκήρυξη

Εσωτερικός κανονισμός

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!