Ημερίδα ''Επιθετικότητα και βία, εντός και εκτός οικογένειας, στην ελληνική πραγματικότητα'' 30/3/2019 Αθήνα | NEWSEAE.GR

 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΙΑ 30.03.2019 ΑΘΗΝΑ

Η Ελληνική Εταιρεία Ψυχικής Υγιεινής και Νευροψυχιατρικής του Παιδιού (Ε.Ε.Ψ.Υ.Ν.Π.), σε συνεργασία με το Π.Μ.Σ. «Ψυχική Υγεία και Ψυχιατρική Παιδιών και Εφήβων» και την Παιδοψυχιατρική Κλινική ΕΚΠΑ, στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο ''Επιθετικότητα και βία, εντός και εκτός οικογένειας, στην ελληνική πραγματικότητα''.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου 2019 στο Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης Επιστημών Υγείας (Μικράς Ασίας και Δήλου 1, Γουδή, Αθήνα) και ώρες από τις 8:30 π.μ. - 17.00 μ.μ.

Χαιρετισμός

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι και φίλοι/ες,

Σας καλωσορίζουμε στην Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Επιθετικότητα και βία, εντός και εκτός οικογένειας, στην ελληνική πραγματικότητα» η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου2019, στην Αθήνα.

Η Ημερίδα οργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ψυχικής Υγιεινής και Νευροψυχιατρικής του Παιδιού (Ε.Ε.Ψ.Υ.Ν.Π.),σε συνεργασία με το Π.Μ.Σ. «Ψυχική Υγεία και Ψυχιατρική Παιδιών και Εφήβων» και την Παιδοψυχιατρική Κλινική ΕΚΠΑ,στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία». Η βία και η επιθετικότητα, προς τον εαυτό και τους άλλους, φαίνεται να παίρνουν τα τελευταία χρόνια ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις σε όλα τα επίπεδα (οικογένεια, σχολείο, κοινωνία κλπ.), και όχι μόνο στη χώρα μας. Ως ειδικοί ψυχικής υγείας που ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με το φαινόμενο στην επαγγελματική, και όχι μόνο, ζωή μας προβληματιζόμαστε και θέλουμε να αναδείξουμε το σοβαρό αυτό θέμα μαζί με συναδέλφους μας επιστήμονες άλλων κλάδων.

Η Επιστημονική Ημερίδα αποσκοπεί στην ενημέρωση των ειδικών υγείας, ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικών και άλλων επιστημόνων με εισηγήσεις βασισμένες στην κλινική και ερευνητική εμπειρία τους, καθώς και τη σύγχρονη τεκμηριωμένη επιστημονική γνώση.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής,

Γεράσιμος Κολαΐτης

Καθηγητής Παιδοψυχιατρικής Παιδοψυχιατρική Κλινική ΕΚΠΑ, Ν.Π.«Η Αγία Σοφία» Δ/ντής Π.Μ.Σ. «Ψυχική Υγεία και Ψυχιατρική Παιδιών και Εφήβων»Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.E.Ψ.Υ.Ν.Π.

Αναλυτικό πρόγραμμα Ημερίδας

Θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό παρακολούθησης

Κόστος εγγραφής 20 ευρώ.

Πληροφορίες & Δηλώσεις Εγγραφής: E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!