Ημερίδα «Προστασία δικαιωμάτων του θύματος: Η προοπτική μιας γενικευμένης προσέγγισης» 30/11/2018 Αθήνα | NEWSEAE.GR

SupportVoc Πρόγραμμα

 

Το ΚΜΟΠ - Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας και το ΕΚΚΑ - Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγύης σας προσκαλούν στην ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «Προστασία δικαιωμάτων του θύματος: Η προοπτική μιας γενικευμένης προσέγγισης»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 στο χώρο εκδηλώσεων του ΕΚΚΑ (Τσόχα 5, Αμπελόκηποι, 11521, Αθήνα).

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η εις βάθος επισκόπηση του ελληνικού νομικού πλαισίου αναφορικά με τα δικαιώματα και την προστασία των θυμάτων αξιόποινων πράξεων αλλά και με την εφαρμογή του νομικού πλαισίου στην πράξη, η οποία διενεργήθηκε από το ΚΜΟΠ και το ΕΚΚΑ και αποτελεί μέρος του έργου SupportVoc.

Πρόγραμμα της εκδήλωσης

Το SupportVoC είναι ένα Ευρωπαϊκό έργο που στοχεύει να συμβάλλει στην προάσπιση και την προστασία των Θυμάτων Εγκληματικών Πράξεων (VoC).

Χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δικαιοσύνης (2014-2020) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υλοποιείται από μία σύμπραξη εταίρων, το Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης – Ισπανία, που είναι επικεφαλής του έργου, το ΚΜΟΠ – Ελλάδα, το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (EKKA) – Ελλάδα, το Animus Association Foundation (AAF) – Βουλγαρία, το “Hope For Children” CRC Policy Center (HFC) – Κύπρος, και από τη CESIE – Ιταλία.

Στο τέλος της ημερίδας, θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Είσοδος ελεύθερη


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!