ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Συνάντηση του Δ.Σ. με τη νομικό-εργατολόγο Μαρία-Μαγδαληνή Τσίπρα - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΠΟΣΕΕΠΕΑ logoΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα,
τηλ.: 6972056448
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr

Αθήνα, 04 -07-2018


«ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΓΙΑ  ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΚΟ – ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟ ΚΑ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΡΙΑ-ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ»

Χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. με τη νομικό-εργατολόγο κα Μαρία-Μαγδαληνή Τσίπρα  μετά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας για τη νομική υποστήριξη των θεμάτων που αφορούν το Ε.Ε.Π. και το Ε.Β.Π.

Από την πλευρά του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. παρέστησαν ο πρόεδρος κος Δημήτρης Παπαευθυμίου και η ταμίας κα Μαρία Μαργαρίτη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τρία θέματα, η  απόρριψη των συναδέλφων του Ε.Β.Π. από τους πίνακες των αναπληρωτών, η  επανακατάταξη του Ε.Β.Π. στον κλάδο ΤΕ και η επιτροπή του Ι.Ε.Π. για την απόδοση της συνάφειας των μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων σπουδών.

Σε προτεραιότητα  μπήκε το θέμα της απόρριψης των συναδέλφων από τους πίνακες και για το σκοπό αυτό αποφασίστηκε η άμεση υποβολή συγκεκριμένου  υπομνήματος στον πρόεδρο του ΑΣΕΠ, όπου θα τονίζονται οι  λόγοι που οδήγησαν στην ελλιπή συμπλήρωση της υπεύθυνης δήλωσης και θα αιτείται η παρέμβασή του.

Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στη λήψη κεντρικής απόφασης από το Α.Σ.Ε.Π. για ενιαία στάση των τμημάτων τα οποία θα εξετάσουν τις ενστάσεις, αναγνωρίζοντας την «παραπλάνηση» λόγω προβλημάτων του εντύπου της αίτησης, στην οποία θα μπορούσε να οδηγηθεί ο κάθε υποψήφιος κατά την συμπλήρωσή της.

Για τα δύο άλλα θέματα αποφασίστηκε η δημιουργία και η κατάθεση στην δικηγόρο πλήρους φακέλου με όλα τα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην υποστήριξή τους.

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. πιστεύει ότι μέσα από μια υπεύθυνη, επίσημη και οργανωμένη υποστήριξη, μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τα θέματα που απασχολούν τους κλάδους μας.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη, οι Περιφερειακοί Σύλλογοι και οι συνάδελφοι θα ενημερώνονται άμεσα και υπεύθυνα.

ΠΟΣΕΕΠΕΑ Δ.Σ. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!