ΠΔΕ Νοτίου Αιγαίου Ενημέρωση στους υποψηφίους Αναπληρωτές ΕΕΠ &ΕΒΠ - NEWSEAE.GR

ΠΔΕ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΠΗ 200ΠΔΕ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ  ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ & ΕΒΠ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019

Καλούνται οι υποψήφιοι αναπληρωτές από τους κλάδους του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. που ενδιαφέρονται να προσληφθούν στην Περιφερειακή Δ/νση ΠΕ & ΔΕ Νοτίου Αιγαίου και κατέχουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για πρόσληψη σε Δομές της Ειδικής Αγωγής (Σ.Μ.Ε.Α.Ε, ΚΕ.Δ.Δ.Υ., Ε.Δ.Ε.Α.Υ.) και σε σχολικές μονάδες Γενικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.) Νοτίου Αιγαίου

από 16 Απριλίου 2018 έως και 27 Απριλίου 2018

είτε αυτοπροσώπως, είτε με εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Ομήρου 15 & Εστίας 2
Τ.Κ. 84100 Σύρος

Οι αιτήσεις που αποστέλλονται ταχυδρομικώς θα πρέπει να διακρίνεται καθαρά η ημερομηνία μέχρι και 27/04/2018.

Οι υποψήφιοι αναπληρωτές θα πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά την 56267/Ε4/5-04-2018 εγκύκλιο της πρόσκλησης καθώς έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την ορθή συμπλήρωση της αίτησής τους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σχετική εγκύκλιο. Η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τη διαγραφή του υποψηφίου από τους πίνακες ή την απόλυσή του, εφόσον έχει προσληφθεί.
Υποβολή αίτησης σε περισσότερες της μίας ΠΔΕ επισύρει την διαγραφή του υποψήφιου από όλους τους πίνακες των ΠΔΕ.

Οι υποψήφιοι  θα πρέπει να έχουν τα απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα κατά την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης. Μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων δεν θα γίνονται δεκτά συμπληρωματικά δικαιολογητικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΌΛΟΙ οι υποψήφιοι αναπληρωτές (είτε υποβάλλουν αίτηση για πρώτη φορά, είτε είναι ήδη εγγεγραμμένοι  στους πίνακες της ΠΔΕ Νοτίου Αιγαίου) θα πρέπει να υποβάλουν μαζί με την αίτηση-δήλωση προτιμήσεών τους ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ, όπως αυτά ορίζονται στην εγκύκλιο, ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία κατάρτισης των πινάκων.

Οι προτιμήσεις δηλώνονται σε επίπεδο νομού στην παρούσα αίτηση και μπορούν να επικαιροποιηθούν στο διάστημα από 2/07/2018 έως 13/07/2018.
Στην αίτηση-δήλωση υποψηφίου ΕΕΠ, στο πεδίο: Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης (αίτηση υποψηφιότητας για το διδακτικό έτος 2017-2018) θα πρέπει να συμπληρωθεί η ΠΔΕ στην οποία έχουν κάνει αίτηση για το διδακτικό έτος 2017-2018 ώστε να αναζητηθούν αυτεπάγγελτα οι συνάφειες των μεταπτυχιακών  τίτλων.

Οι υποψήφιοι των οποίων ο βασικός τίτλος σπουδών είναι από ίδρυμα του εξωτερικού θα πρέπει να υποβάλλουν επιπλέον Αποδεικτικό Ελληνομάθειας.

ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ

Για προϋπηρεσία στον κλάδο που οι υποψήφιοι υποβάλλουν αίτηση, η οποία έχει αποκτηθεί στο Δημόσιο ό/και στον Ιδιωτικό Τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας, πρέπει να κατατεθούν τα εξής δικαιολογητικά:
•    Βεβαίωση του φορέα απασχόλησης όπου να αναγράφεται υποχρεωτικά ο κλάδος πρόσληψης, η σύμβαση εργασίας, πλήρους ή μερικής απασχόλησης, το χρονικό διάστημα απασχόλησης καθώς και οι ώρες απασχόλησης. Στην περίπτωση μερικής απασχόλησης θα πρέπει να αναγράφεται  και το πλήρες ωράριο.
•    Βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα (ΙΚΑ) ή τα μηχανογραφικά δελτία ενσήμων που θα πρέπει να συμφωνούν με τη βεβαίωση του φορέα απασχόλησης.

ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ & ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ

    Προκειμένου να κριθεί η συνάφεια των μεταπτυχιακών ή διδακτορικών τίτλων σπουδών των υποψηφίων από το ΙΕΠ, θα πρέπει:

1) οι υποψήφιοι που υποβάλλουν για πρώτη φορά προς εξέταση μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο οφείλουν να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τη συνημμένη αίτηση προς το ΙΕΠ μέσω της ΠΔΕ Νοτίου Αιγαίου, συνοδευόμενη από τα παρακάτω δικαιολογητικά σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή (ΠΡΟΣΟΧΗ: σαρωμένα σε αρχεία pdf, όχι φωτογραφίες και αποθηκευμένα σε CD/DVD):

Α. Για  τους Διδακτορικούς τίτλους σπουδών:
1. Φωτοαντίγραφο του Διδακτορικού τίτλου
2. Περίληψη του περιεχομένου της διδακτορικής διατριβή
3. Τα ονόματα της τριμελούς επιτροπής
Αν πρόκειται για Διδακτορικό τίτλο Πανεπιστημίου του εξωτερικού απαιτείται επικυρωμένη μετάφραση των παραπάνω εγγράφων καθώς και βεβαίωση ισοτιμίας του διδακτορικού τίτλου σπουδών με τους απονεμόμενους τίτλους σπουδών από τα Πανεπιστήμια της ημεδαπής. Η εν λόγω βεβαίωση χορηγείται  από τον ΔΟΑΤΑΠ ή έχει χορηγηθεί στο παρελθόν από το ΔΙΚΑΤΣΑ.
Β. Για τους Μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών:
1. Φωτοαντίγραφο του Μ.Τ.Σ., στο οποίο να αναγράφεται ο βαθμός και η ημερομηνία κτήσης
2. Το αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών
3. Αναλυτική βαθμολογία
Αν πρόκειται για Μ.Τ.Σ του εξωτερικού απαιτείται επικυρωμένη μετάφραση τω παραπάνω εγγράφων καθώς και βεβαίωση ισοτιμίας του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με τους απονεμόμενους τίτλους σπουδών από τα πανεπιστήμια της ημεδαπής . Η εν λόγω βεβαίωση χορηγείται από τον ΔΟΑΤΑΠ ή έχει χορηγηθεί στο παρελθόν από το ΔΙΚΑΤΣΑ.

2) οι υποψήφιοι που σε προηγούμενη κρίση της επιτροπής του ΙΕΠ δεν έλαβαν θετική απόδοση συνάφειας, έχουν δικαίωμα να αιτηθούν προς το ΙΕΠ, με νέα αίτησή τους  την εξέταση της συνάφειας συμπληρώνοντας τη συνημμένη αίτηση εφόσον προσκομίσουν συμπληρωματικά στοιχεία.
3) οι υποψήφιοι που σε προηγούμενη κρίση της επιτροπής του ΙΕΠ έλαβαν θετική απόδοση συνάφειας είτε στον κλάδο απασχόλησης είτε στην ΕΑΕ, δεν χρειάζεται να υποβάλουν εκ νέου αίτηση προς το ΙΕΠ.
4) οι υποψήφιοι που κατά την περσινή χρονιά είχαν κάνει αίτηση στους πίνακες κατάταξης άλλων ΠΔΕ και είχαν λάβει θετική απόδοση συνάφειας από το ΙΕΠ, δεν χρειάζεται να υποβάλουν εκ νέου αίτηση προς το ΙΕΠ, αλλά να αναφέρουν στην αίτησή τους την ΠΔΕ αρχικής κατάθεσης της αίτησης και το έτος που έλαβαν τη συνάφεια από το ΙΕΠ (2016-17 ή 2017-2018), έτσι ώστε να αναζητηθεί η απόδοση συνάφειας από την αντίστοιχη ΠΔΕ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΕΠ & ΕΒΠ
ΑΙΤΗΣΗ ΕΒΠ 2018
ΑΙΤΗΣΗ ΕΕΠ 2018
ΑΙΤΗΣΗ ΙΕΠ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!