ΠΔΕ Αττικής: Τοποθετήσεις αναπληρωτών ΕΕΠ κλάδου ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΙΤΛΟΣ

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΝΕΟ! ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ του κλάδου ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΣΕ ΣΜΕΑΕ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ, ΕΝΙΑΙΟ ΤΥΠΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ & ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής ανακοινώνονται οι τοποθετήσεις προσωρινών αναπληρωτών ΕΕΠ κλάδου ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ σε ΣΜΕΑΕ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ, ΕΝΙΑΙΟ ΤΥΠΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ & ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝ. ΤΣΟΧΑ 15-17, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ26-09-2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 07:30 π.μ. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ (ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ) ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

* ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗ σε ΚΕΔΔΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (Η 1η ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ IBAN).  

Συνημμένα αρχεία:

ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΠΕ23


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!