Μιχάλης Βάρκας αιρετός ΠΥΣΕΕΠ Β. Αιγαίου Ανακοίνωση προς ΕΕΠ & ΕΒΠ για τις αιτήσεις πρόσληψης αναπληρωτών 2018-2019 - NEWSEAE.GR

ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΕΕΠ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ NEWSEAEΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΙΧΑΛΗ ΒΑΡΚΑ, ΑΙΡΕΤΟΥ ΠΥΣΕΕΠ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι του ΕΕΠ και ΕΒΠ, σας υπενθυμίζω ότι οι αιτήσεις πρόσληψης για το Διδακτικό Έτος 2018-19 για τις Δομές Ειδικής Αγωγής, την Εξειδικευμένη Υποστήριξη Μαθητών με Αναπηρία και την Άσκηση Καθηκόντων σε Σχολικές Μονάδες Γενικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, υποβάλλονται από τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 ως την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου (Ελ. Βενιζέλου 26, Ταχ. Κωδ. 81100, Μυτιλήνη) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο επίσημα εξουσιοδοτημένο από σας πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή.

Μπορείτε να βρείτε την αίτηση στο παράρτημα της Πρόσκλησης Πρόσληψης. 'Όσον αφορά τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, αυτές εκδίδονται από τις Πρωτοβάθμιες ή τις Δευτεροβάθμιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ανάλογα με το που εργάζεστε.

Για όσους εργάζεστε σε ΚΕΔΔΥ οι βεβαιώσεις εκδίδονται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης. Οι βεβαιώσεις θα πρέπει να έχουν ως τελευταία μέρα εργασίας την 27Π Απριλίου 2018, ανεξάρτητα με το πότε καταθέτετε την αίτηση σας. Σας υπενθυμίζω επίσης ότι η δήλωση προτίμησης μπορεί να επικαιροποιηθεί, εφόσον το επιθυμείτε, κατά το 1ο δεκαήμερο του Ιουλίου (2-13/7).

Σας εύχομαι καλή επιτυχία!!!

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!