Το Ίδρυμα Μ. Β. Βαρδινογιάννη στο πλευρό των αθλητών με αναπηρία | NEWSEAE.GR

 Μ. ΒΑΡΔΙΝΙΓΙΑΝΝΗΦυλλίτσα Στεφανή, Στέφανος Διαμαντής, Ευαγγελία Νίκου, Στυλιανός Μαλακόπουλος, Γιώργος Φουντουλάκης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ιωάννα Παδιώτη, Αλεξάνδρα-Άλκηστις Σταματοπούλου Γκιάτη, Νίκος Φελεμέγκας

Στο πλευρό των αθλητών και αθλητριών με αναπηρία στέκεται έμπρακτα το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, αφού με απόφαση της Προέδρου του και Πρέσβεως Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, αναλαμβάνει την «υιοθεσία» τεσσάρων αθλητών με αναπηρία.

Συγκεκριμένα, το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη αναλαμβάνει την «υιοθεσία» των αθλητών: Στέφανου Διαμαντή (αθλητής αντισφαίρισης με αμαξίδιο), Στυλιανού Μαλακόπουλου (αθλητή στίβου), Ευαγγελίας Νίκου (αθλήτριας αλπικού σκι), Αλεξάνδρας-Άλκηστης Σταματοπούλου Γκιάτη (αθλήτρια κολύμβησης) προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια τους να συμμετέχουν στους Θερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες «ΤΟΚΥΟ 2020» και τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες «ΠΕΚΙΝΟ 2022».

H κυρία Βαρδινογιάννη μιλώντας με τους αθλητές, δήλωσε, «Η σημερινή ημέρα είναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή γιατί δίνεται η ευκαιρία στο Ίδρυμά μας να σταθεί στο πλευρό των Ελλήνων Αθλητών που θα αγωνιστούν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «ΤΟΚΥΟ 2020» και «ΠΕΚΙΝΟ 2022». Τα παιδιά αυτά μας κάνουν πραγματικά υπερήφανους και θα στηρίξουμε κάθε τους βήμα. Κάθε ένας από αυτούς τους αθλητές αποτελεί παράδειγμα σθένους και αγωνιστικότητας καθώς και μια έμπρακτη απόδειξη ότι η δύναμη της ψυχής και της θέλησης ξεπερνά όλα τα εμπόδια. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για το μήνυμα ελπίδας που στέλνει η ακούραστη προσπάθειά τους για τα ελληνικά χρώματα και εύχομαι στους τέσσερις αθλητές μας και σε όλη την αποστολή κάθε επιτυχία!»


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!