Γίνετε «πρεσβευτές» της δράσης «Βοήθησε με να πάω σχολείο» για τα παιδιά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

 

ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών ιδρύθηκε το 1972 για να καλύψει ένα κενό και να αντιμετωπίσει μια μεγάλη ανάγκη σε ό,τι αφορά στην πρόνοια για τους ανθρώπους που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση στον τόπο μας. Στόχος της ήταν πάντα η ανάπτυξη πολυποίκιλων δραστηριοτήτων για την προαγωγή των συμφερόντων των ανθρώπων με κινητικές αναπηρίες

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή συμμετέχει στην πλατφόρμα act4Greece με τη δράση "Βοήθησε με να πάω σχολείο'' και παρακαλεί τους φίλους και υποστηρικτές της να τη βοηθήσουν για να πετύχει το στόχο της και να αγοράσει ένα καινούργιο σχολικό λεωφορείο.

Μέχρι σήμερα, καταφέραν να συλλέξουν 20.000 € από το συνολικό ποσό των €79.000 που χρειαζονται για την αγορά ενός ειδικά διαμορφωμένου λεωφορείου, κατάλληλα εξοπλισμένου για την άνετη και ασφαλή μεταφορά 10 ατόμων με εγκεφαλική παράλυση.

Γίνετε «πρεσβευτές» της δράσης και διαδώστε την με όποιον τρόπο μπορείτε σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς.

Μέσω του act4greece.gr βοηθήστε με όποια δωρεά μπορείτε να προσφέρετε (με πιστωτική/χρεωστική κάρτα) ή να καταθέσετε τη δωρεά σας με απ’ ευθείας κατάθεση στο Δίκτυο Καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας ή με αποστολή εμβάσματος μέσω των ηλεκτρονικών δικτύων internet, phone και mobile banking στο Λογαριασμό με αριθ. 080/006401-70 (ΙΒΑΝ: GR1901100800000008000640170 / BIC: ETHNGRAA).

Ως ένα συμβολικό «ευχαριστώ», η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή θα προσφέρει στους υποστηρικτές της δράσης συμβολικά αντισταθμίσματα, ανάλογα με το ύψος της προσφοράς:

    - Για δωρεές έως €50: μία ζωγραφιά από τα παιδιά της «Πόρτας Ανοιχτής»
    - Για δωρεές από €50 έως €300: πρόσκληση σε καλλιτεχνική εκδήλωση στην «Πόρτα Ανοιχτή»
    - Για δωρεές από €300 έως €1.000: πρόσκληση σε καλλιτεχνική εκδήλωση στην «Πόρτα Ανοιχτή» και ξενάγηση και γνωριμία με το προσωπικό και τους εξυπηρετούμενους
    - Για δωρεές πάνω από €1.000: πρόσκληση σε καλλιτεχνική εκδήλωση στην «Πόρτα Ανοιχτή», ξενάγηση και γνωριμία με το προσωπικό και τους εξυπηρετούμενους και προσωπικό ενθύμιο με το λογότυπο του σωματείου.

Η συνεισφορά σας είναι σημαντική για τα παιδιά της Πόρτας Ανοιχτής!


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!